Epson WorkForce Pro WF-5110DW multifunkcionalni uređaj za mala i srednja preduzeća

Epson je predstavio ekološki i jeftini A4 multifunkcionalni uređaj koji se može savršeno lako integrisati u okruženja srednjih i velikih kompanija i koji može da obezbedi za 50 odsto smanjenje vaših troškova štampanja odnosno 80 odsto upotrebe energije.

Epson WorkForce Pro WF-5110DW

Dizajniran je za poslovne korisnike koji tradicionalno koriste laserske štampače i žele da snize troškove, povećaju produktivnost i smanje prazan hod u radu. Epsonova čista tehnologija omogućava da kreirate više ekološku radnu sredinu dok su PDL emulacija štampača odnosno gigabitna ethernet konekcija idealni za integraciju u okviru preduzeća.

Epson WorkForce Pro WF-5110DW

Za kompanije koje žele da uštede multifunkcionalni uređaji imaju značajne prednosti u odnosu na uporedive laserske štampače. Kertridži velike zapremine pomažu da se ostvari smanjenje troškova po stranici za čak 50 odsto u odnosu na konkurentske laserske modele. Pomenuti model koristi Epsonova DURABrite Ultra mastila, u kertridžima koji omogućavaju štampanje 4000 stranica jednim punjenjem.

Epson WorkForce Pro WF-5110DW

Ovaj multifunkcionalni uređaj koristi 80% manje energije u odnosu na konkurentne laserske modele zahvaljujući činjenici da nema potrebe za zagrevanjem. Nema emitovanja ozona, a prisutan je i unapređeni tihi režim rada pri čemu nepostojanje ventilatora čini ovaj model idealnim za rad u preduzećima.

Uređaj obezbeđuje brzo i pouzdano poslovno štampanje sa brzinama do 34 lista u minutu kada je reč o crno belom odnosno 30 u koloru. Kada je potrebno dvostrano štampanje onda ovaj multifunkcionalni uređaj nudi brzinu štampanja od 20 stranica u minutu. Automatsko dvostruko štampanje, skeniranje, kopiranje i faksiranje čini svaki posao jednostavnim i efikasnim.

Upravljanje osnovnim funkcijama multifunkcionalnog uređaja je veoma jednostavno preko ekrana osetljivog na dodir dijagonale 10.9 inča. Automatsko dvostrano štampanje kao standard čini svaki posao laganim uz manju potrošnju papira. Moguće je štampanje, skeniranje direktno sa USB sticka.

PrecisionCore tehnologija obezbeđuje vrhunski kvalitet rezultata po kojima je kompanija Epson poznata, dok fleksibilne opcije povezivanja omogućavaju da se ovaj uređaj savršeno lako integriše uz poslovnu infrastrukturu. Wi-Fi i WiFi Direct, PDL printer emulacija i gigabitni Ethernet omogućavaju povećanje produktivnosti. Uređaj omogućava da skeniranje vršite bez potrebe za interakcijom sa uređajem preko računara.

Email Print for Enterprise omogućava sigurno slanje direktno na multifunkcionalni štampač, odnosno možete poslati dokument na štampu sa svakog uređaja koji poseduje Internet konekciju.

Specifikacije

  • Metoda štampanja: Precision Core
  • Konfiguracija brizgaljki: 800 brizgaljki za crnu boju
  • Minimalna veličina kapljice 2.8 pl, za tehnologijom promenljive veličine kapljice
  • Tehnologija mastila: DURABrite Ultra
  • Kategorija: mali poslovni multifunkcionalni uređaj
  • All-in-One funkcije: štampa, skeniranje, kopiranje, faksiranje
  • Štampanje prve strane: 7 sekundi, monohromatski i kolor
  • Brzina štampanja: 30 str/min kolor, 34 str/min monohromatski
  • Duplo štampanje: 11 A4 str./min monohromatski i kolor
  • Rezolucija štampanja: 4800X1200DPI
  • Boje: Crna, Cyan, Žuta, Magenta
  • Skeniranje: rezolucija 1200 2400 DPI
  • Izlazni formati: JPEG, TIFF, PDF
  • Kopiranje: do 19 stranica u minutu monohromatski/kolor
  • Rezolucija kopiranja 6000 X 1200
  • Maksimalni broj kopija: 99

Zaključak

Multifunkcionalni uređaj formata A4 namenjen malim i srednjim preduzećima koji obezbeđuje značajno smanjenje troškova u odnosu na laserske štampače zahvaljujući svojim kertridžima velike zapremine. Produktivnost je dodatno unapređena obzirom da ovaj model ne zahteva zagrevanje kao laserski štampači. Širok spektar opcija povezivanja omogućava štampanje sa USB porta ili slanje faksa direktno sa uređaja.

Conclusion

A multifunctional A4 format is designed for small and medium-sized enterprises will provide a significant cost reduction compared to laser printers thanks to its large capacity cartridges. Its productivity is further improved since the model does not require warming up as the laser printers. A wide range of connectivity options allows printing from a USB port or sending a fax directly from the device.