Epson na ISE 2020 predstavio novi projektor jačine 30.000 lumena

Epson – vodeći svetski proizvođač projektora - ove godine na ISE sajmu predstaviće svoj novi laserski projektor od 30.000 lumena (EB-L30000U) na štandu H90, Hala 1. Ovaj instalacioni laserski projektor iz visoke serije biće prikazan u konfiguraciji koja uključuje dva uređaja odjednom, na taj način demonstrirajući kako da postignete impresivno i ekonomično 4k rešenje od 60.000 lumena.

Epson

Ove godine na ISE sajmu Epson će predstavljati i niz novih AV rešenja za poslovanje, obrazovanje i maloprodaju, a novi proizvodi na štandu uključuju:

Nove Ultra Short Throw objektive (ELPLX03) za laserske projektore od 30 i 25 hiljada lumena. Epson je jedini proizvođač projektora koji nudi UST rešenje sa nultim offsetom za sve svoje modele izmenljivih objektiva u rasponu od 5.500 do 30.000 lumena. Novi laserski UST projektor za poslovne sastanke (EB1485Fi) koji nudi dvostrano spajanje ivica. Dva nova signage projektora (EB-W70 i EB-805F), prvi za maloprodajne displeje, a drugi za korporativnu signalizaciju Novi, intuitivni softverski alat baziran na ProAV MAC-u.

EpsonUnboked je ovogodišnja spektakularna demonstracija projekcionog mapiranja. Vizualno impresivna instalacija se okreće i prelazi kroz osam različitih i složenih scena koje prikazuju različite isprepletane grafičke i efekte projekcionog mapiranja. Scene su osmišljene kao linearna priča, koja se postepeno gradi kako bi sve kulminiralo otkrivanjem pravog trkačkog automobila Formule 1.

Epson

Neil Colquhoun, potpredsednik CISMEA i divizije za profesionalne displeje, Epson Europe, ovom prilikom je rekao: „Ovo je naša najopsežnija AV ponuda do sada, koja pokazuje Epsonov kompletan asortiman 4k unapređenih instalacionih laserskih projektora i izmenljivih objektiva – od EB-L30000U uređaja iz visoke serije od 30.000 lumena, pa sve do ProAV laserskih projektora početnog nivoa. Uspešno smo razvili naša signage rešenja za maloprodaju i ugostiteljstvo, a kompletirali smo i jedinstveni asortimana UST projektora za obrazovanje i korporativno tržište. Kasnije tokom godine, imaćemo još interesantnih najava."

Epson

Posetioci na Epsonovom štandu od interesantnih stvari takođe mogu videti i demonstraciju pametnih naočara Moverio koje u saradnji sa Emozionellom i Toledo Train Vision pružaju jedinstveno iskustvo. Posetioci štanda mogu da osete vizuelno iskustvo putovanja turističkim vozom i - noseći pametne naočare Moverio - otkriju prelepi grad Toledo, u potpunosti oplemenjen proširenom stvarnošću i rekreiran pomoću Epsonovih projektora.

„Tehnologija proširena stvarnost brzo napreduje, a mnoge aplikacije su već prešle put od početnih konceptualnih rešenja pa sve do mainstream primene. Naš rad sa Toledo Train Vision je odličan primer koji pokazuje kako industrija turizma sada koristi pametne naočare u cilju poboljšanja iskustva posetilaca. Ovaj primer je samo jedna od mnogih praktičnih primena za proširenu stvarnost u raznim sektorima, od maloprodaje, zdravstvene zaštite i obrazovanja do daljinske pomoći, zabave, muzeja i atrakcija za posetioce," kaže Valerie Riffaud Cangelosi , šef razvoja novih tržišta - Epson EMEA.

Najnovije tehnologije koje nudi kompanija Epson možete pogledati na štandu H90, Hala 1 na ISE 2020. Pridružite se diskusiji uz #EpsonISE i #EpsonUnboked.