EDIT- letnja skola programiranja kompanije Comtrade

Najveća IT kompanija u jugoistočnoj Evrop i ove godine od 15-26.jula organizuje EDIT letnju školu – 10 dana besplatne obuke, rada na realnim AR projektima i druženja u prostorijama kompanije Comtrade, u Beogradu, Kragujevcu, Čačku, Sarajevu, Banjaluci, Ljubljani i Mariboru. Mesta su ograničena, a prijave traju do 30. juna – zato požurite!

Comtrade

Mnogi IT studenti koji studiraju u Beogradu, sada imaju priliku da u svoj letnji raspored ubace i mesto gde će moći da rade na sebi! Letnja IT škola EDIT (Education for Innovative Thinkers) predstavlja način da studenti steknu praktično iskustvo i unaprede svoju poslovnu biografiju na način koji će ih izdvojiti u moru kandidata za poslove u IT industriji. Učesnike očekuje rad na uzbudljivim projektima, baziranim na najnovijim IT trendovima i tehnologijama, a stečeno znanje će im omogućiti da lakše izgrade svoju budućnost u oblasti informacionih tehnologija.

Comtrade

Polaznici će imati priliku da otkriju najsavremeniji tehnološki centar u Srbiji, gde će u modernim prostorijama kompanije Comtrade, u Beogradu, upoznati sadašnje i buduće kolege, družiti se i učestvovati u realnim projektima. Zajedno će, kroz timski rad, Scrum metodologiju, C# programiranje, Unity Editor i Vuforia Engine alate, razviti mobilnu aplikaciju na bazi Augmented Reality tehnologije. Koncept letnje škole takođe podrazumeva i mnoštvo zabavnih aktivnosti i prilika za druženje, tako da će studenti pored rada sa odličnim mentorima ove međunarodne IT kompanije, uživati i u zabavnoj atmosferi – potpuno besplatno.

Od 1996. godine, besplatna Letnja IT škola inspiriše inovativno razmišljanje i neguje buduće generacije IT lidera. Danas, EDIT je najveća i najposećenija škola za informacione tehnologije u regionu. Na čak sedam lokacija, učesnici iz godine u godinu stiču dragocena znanja i timsko iskustvo, radeći na realnim projektima i uz podršku najboljih regionalnih IT stručnjaka.

EDITworld Beograd se održava 15–26.07.2019. a više o samom programu možete naći na www.edit.world/campuses/serbia/