Divoom AuraBox – višenamenski uređaj koji će uneti živost u vaš dom

Divoom AuraBox je višenamenski uređaj, smart muzički gadget - Bluetooth zvučnik, lampa, digitalna paleta, termometar, budilnik – sve u jednom. Cilj mu je da vas fascinira i inspiriše i svakako u tome uspeva.

Divoom AuraBox

Karakteriše ga moćni 3.5W snažni zvučnik, profesionalno prilagođen od strane inženjera kompanije Divoom. Za pravilan rad i povezivanje sa mobilnim uređajima kompatibilan je sa svim uređajima koji koriste iOS 7.0 i novije i Android 4.3 i novije verzije pomenutih operativnih sistema.

Divoom AuraBox

Napredni sistem notifikacija omogućava da imate instant notifikacije na ekranu za događaje ili ažuriranja u okviru društvenih medija. Karakterišu ga ugrađeni vizuelni efketi koji mogu da se menjaju u ritmu muzike koju slušate, dok za dobar san tu je ugrađeni senzor temperature i inteligentni alarm.

Specifkacije:

  • Proizvođač: Divoom
  • Model: AuraBox BT
  • Konfiguracija: 1.0

Zaključak

Divoom AuraBox je mnogostrani inteligentni uređaj koji u sebi donosi brojne funkcije, BT zvučnika, plejera, inteligentnog budilnika, senzora temperature i još mnogo toga. Dopadljive vizuelne prezentacije mogu da pulsiraju u ritmu odabrane muzike dok sam sistem možete da povežete sa svojim pametnim telefonom ili tabletom.

Conclusion

Divoom AuraBox is a versatile intelligent device that offers many functions, BT speakers, player, intelligent alarm clock, temperature sensor and more. Eye-catching visual presentations can pulsate to the rhythm of the selected music while the system can be connected to a smartphone or a tablet.

Zahvaljujemo se:

Sampro, Njegoševa 19, 011/307 50 60

Preporučena maloprodajna cena (jun 2016): oko 65€

sampro.rs