DiskStation DS416j NAS sistem za kućne i male poslovne korisnike

DiskStation DS416j je moćni NAS sistem sa četiri police za hard drajvove dostupan po prisutpačnoj ceni. Savršen je za kućne i personalne korisnike koji imaju potrebu da razmenjuju podatke i uživaju u multimedijalnim sadržajima.

Synology DiskStation DS416j

Sa odličnim performansama i bogatim dodacima aplikacija, DS416j je uređaj koji se veoma isplati obzirom da isporučuje optimalnu vrednost za kućne i personalne korisnike i idealan je kao kućni skladišteni uređaj ili zabavni centar.

Synology DiskStation DS416j

Opremljen je dual core procesorom i obezbeđuje prosečnu brzinu čitanja od 112.82MB/s i brzinu pisanja od 101.2 MB/s u okviru RAID5 konfiguracije u Windows okruženju što je povećanje brzine od 37 odsto u odnosu na svog prethodnika. Pored toga, zahvaljujući enkripcionom engine-u, DS416j radi sa povećanim nivoom performansi kada se poredi sa čisto softverskom enkripcijom.

Synology DiskStation DS416j

DS416j se isporučuje sa USB 3.0 portom za povezivanje različitih vrsta eksternih skladištenih uređaja uz osiguravanje brzih i efikasnih transfera fajlova. Podrška za USB 3.0 nudi brzine transfera do 5Gbps što znači manje vremena potrebnog za transfer na eksterne hard drajvove, kao i manju potrošnju energije.

Synology DiskStation DS416j

Ovaj sistem je opremljen Synology DiskStation Manager operativnim sistemom baziranim na pretraživaču koji omogućava veoma lako upravljanje Synology NAS sistemom. Karakteriše ga intuitivni korisnički interfejs pa je pristup i razmena fajlova veoma jednostavna i inteligentna. Synology Package Center omogućava da preuzmete i instalirate korisne dodatke dizajnirane za specifične individualne ili poslovne primene.

Specifikacije:

  • Proizvođač: Synology
  • Model: DS416j
  • Dimenzije: 230x184x168
  • Masa: 2.21kg
  • Froma: Portabl
  • Procesor: Marvell Armada 388
  • RAM memorija: 512MB DDR3

Zaključak

Synology DS416j je veoma pristupačan NAS sistem dizajniran za male poslovne ili kućne korisnike koji može da služi kao skladišteni sistem ili jednostavno kao sistem za zabavu obzirom da na njega možete da skladištite multimedijalne i svaki drugi sadržaj. Opremljen je intuitivnim operativnim sistemom koji omogućava lako kopiranje sadržaja ili razmenu online.

Conclusion

Synology DS416j is an affordable NAS system designed for small business or home users that can serve as a storage system or simply as an entertainment system, as you can use it to store multimedia or other contents. It is offering an intuitive operating system that allows easy content copying or online sharing.

Zahvaljujemo se:

Sampro, Njegoševa 19, 011/307 50 60

Preporučena maloprodajna cena (jun 2016): oko 550€

sampro.rs