Deep Cool Genome vrhunsko kućište sa tečnim hlađenjem

Jedna od stvari na koju mnogi korisnici koji sami sklapaju svoje računare obrate pažnju je to da li će kućište koje kupuju biti u mogućnosti da primi rashladni podsistem koji planiraju da ugrade u svoj naredni računar, a da bi se izbegli ovakvi problemi kompanija Deep Cool je predstavila Genome, PC ATX kućište koje uz sebe sadrži i ekstremni sistem za tečno hlađenje.

Deep Cool Genome

Reč je o modelu koji poseduje pumpu klasične Captain serije ove kompanije u tri boje i različitim varijantama belog LED svetla. Sa druge strane spiralno cilindrični rezervoar rashladne tečnosti u prednjem panelu nudi igračima ne samo odlične performanse hlađenja već i specijalni prilagođeni izgled.

Deep Cool Genome

Prethodno instalirani tečni rashladni sistem se sastoji od hladnjaka prečnika 360mm i 3 patentirana dvoslojna PWM ventilatora koji osiguravaju odlične performanse hlađenja kompletnog sistema. Sa druge strane, bočni paneli otkrivaju unutrašnjost sistema i efekat vidljivosti ugrađenog hardvera.

Deep Cool Genome

Specifikacije:

  • Proizvođač: DeepCool
  • Model: Genome
  • Kompatibilnost: ATX, microATX, miniITX
  • Drajvovi: interni 3.5 inčni – 2kom, interni 2.5 inčni – 4 komandama
  • Frontalni priključci: USB, Audio
  • Ventilatori: 3

Deep Cool Genome

Zaključak

Deep Cool Genome je vrhunsko kućište koje obezbeđuje ne samo odlične performanse hlađenja već i futuristički izgled računara. Opremljeno je cilindrično spiralnim radijatorom koji omogućava da se vidi protok tečnosti i koji može da bude osvetljen različitim bojama za maksimalni vizuelni doživljaj korišćenja ovog kućišta.

Conclusion

Deep Cool Genome is a superior case providing users not only with excellent cooling performance but also futuristic design. It offers a cylindrical-spiral radiator that allows you to see the flow of liquid and which can be illuminated with different colors for maximum visual experience.

Zahvaljujemo se:

Gigatron Shop, Kirovljeva br. 17, 011/3541378

Preporučena maloprodajna cena (jun 2016): oko 300€

gigatronshop.com