Čuveni Oskarovac Fransis Ford Kopola pohvalio LG OLED televizore

Kompanija LG Electronics objavila je video snimak u kome je poznati holivudski režiser Fransis Ford Kopola pohvalio novi LG OLED televizor kao uređaj koji pomera granice u svetu kućne zabave.

Zvanično press saopštenje

Kreirajući savršene crne tonove koje doprinose neverovatno živopisnoj slici, LG OLED je od strane stručnjaka ocenjen kao televizor koji pruža najbolji kvalitet slike ikada, omogućavajući filmskim stvaraocima da ruše granice i kreiraju sadržaj koji je do sada bio nezamisliv.

„Kada sam prvi put gledao Apokalipsa danas na LG OLED televizoru, bio sam preplavljen emocijama. Ne samo da sam se za trenutak vratio 40 godina unazad, u rediteljsku stolicu, već sam konačno bio u mogućnosti da vidim film onako kako sam zapravo zamišljao da treba da bude. Svaka scena je bila toliko živopisna i zapanjujuća, a svaki pokret jasan i impresivan. LG OLED televizor poseduje tehnologiju sa kojom ni jedan drugi televizor ne može da se meri, donoseći definisanu, živopisnu i oštru sliku sa kojom ćete zaboraviti da gledate televizor“, izjavio je Kopola.

LG OLED televizori, koji su predstavljeni 2014. godine, uveli su potpuno novu kategoriju u svet televizije, a stručnjaci i potrošači ih ocenjuju kao uređaje koji pružaju najbolji kvalitet slike na tržištu. Ovaj kvalitet omogućen je zahvaljujući pikselima OLED ekrana koji mogu da se uključe ili potpuno isključe, stvarajući savršenu crnu i neverovatan kontrast. Uz OLED tehnologiju, korisnici mogu da uživaju u oštrim i prirodnim bojama, čak i pri širokim uglovima, što ne može da pruži nijedan LCD/LED televizor. Crni tonovi koje emituje LG OLED su i do 200 puta dublji nego kod LCD televizora, čime se stvara beskonačni kontrast i živopisne boje. Za više informacija o LG uređajima iz segmenta kućne zabave, kao i za pravo iskustvo OLED televizora, posetite http://www.lg.com/us/experience-tvs/oled-tv.