Crucial BX200 SSD za trenutno pokretanje vašeg računara

Kada pokrenete svoj računar svesni ste da treba da prođe neko vreme dok on postane funkcionalan, što nije neobično imajući u vidu brzine konvencionalnih hard diskova, ali SSD modeli su tu da pokretanje računara načine mnogo bržim, a ponuda kompanije Crucial pod nazivom BX200 će učiniti da ponovo osetite radost korišćenja računara.

Crucial BX200

Reč je o modelu kapaciteta 480GB koji karakteriše brzina sekvencijalnog čitanja od 540MB/s bilo da je reč o kompresovanim ili nekompresovanim podacima tako da je pristup podacima gotovo trenutan. Obzirom da su podaci smešteni na Flash memoriji a ne na magnentim pločama te nema pokretnih delova ovi drajvovi su značajno štedljiviji u odnosu na klasične hard diskove.

Takođe, imajući u vidu da nema pokretnih delova koji se mogu pohabati tokom vremena, vaše fotografije, muzika, dokumenti i video sadržaji su mnogo bezbedniji. Crucial BX200 koristi tehnologiju Flash memorije koja je temeljno testirana pa je ova ponuda vrednija u odnosu na klasične SSD modele.

Specifikacije:

  • Proizvođač: Crucial
  • Model: BX200
  • Kapacitet: 480GB
  • Vrsta: SSD
  • Interfejs: SATA/600
  • forma: 2.5 inča
  • Tip: interni

Zaključak

Crucial BX200 je SSD model dizajniran da obezbedi veoma brzo pokretanje operativnog sistema računara. Dostupan je u 2.5 inčnoj formi, kapaciteta 480GB i nudi brzinu pristupa podacima od 540MB/s, što je gotovo trenutno. Pored toga, nepostojanje pokretnih delova omogućava da ovaj drajv bude štedljiviji i pouzdaniji u odnosu na klasične obrtne hard diskove.

Conclusion

Crucial BX200 SSD model is designed to provide a quick start of the operating system. It is available in 2.5” form; it offers 480GB capacity and data access speed up to 540MB/s, which is almost instantly. In addition, the absence of moving parts allows the drive to be more economical and more reliable compared to conventional hard drives.

Zahvaljujemo se:

A Maze Computers, Prote Mateje 48/pr/2, telefon: 011/3862284

Preporučena maloprodajna cena (feb 2016): oko 150€

a-maze.co.rs