Cooler Master REV

Veoma interesantno postolje koje je kompaktnih dimenzija i kompatibilno sa iPad tabletima svih generacija, izuzev Mini modela. Lako se koristi i pruža tabletu odličnu fleksibilnost u korišćenju.

Posle interesantnog REN modela, na test nam dolazi i REV, što je Cooler Master postolje koje se koristi sa iPad tabletima svih generacija, sa izuzetkom iPad Mini modela. Već smo videli ranije da je Cooler Master počeo da proizvodi periferije za mobilne uređaje, sa posebnim akcentom na Apple uređaje koji su i dalje najpopularniji. REV je zanimljiv koncept i nismo videli puno sličnih modela koji bi mogli biti konkurencija, a znajući šta može da se očekuje od Cooler Mastera, bili smo prilično nestrpljivi da isprobamo i ovo postolje. Očekujemo da cena bude prilično dobra, no kao i uvek, za malo bolji kvalitet se mora izdvojiti i malo više novca.

Ključne karakteristike

  • Veoma atraktivan dizajn
  • Fleksibilnost korišćenja

Utisak kvare

  • Ništa posebno

Specifikacija

  • Dimenzije: 183 x 120 x 48 mm
  • Kompatibilnost: iPad 2nd, 3rd, 4th gen

Cooler Master REV

Prvo što vidimo je da se postolje sastoji iz dva dela, i to onog koji se postavlja na podlogu i plastičnih leđa koja se kače na tablet sa zadnje strane. Veoma nam se dopalo kako izgleda deo koji stoji na podlozi i koji je izrađen od aluminijuma, pošto će se savršeno uklopiti uz iPad svih generacija, i delovaće bukvalno kao da je u pitanju originalni Apple dodatak. Sa donje strane, postolje ima gumirane stope koje će sprečiti klizanje po podlozi. Ovaj deo se sastoji iz dva dela koja su spojena jednim zglobom, a na vrhu gornjeg dela, odnosno dela koji se pomera se nalazi plastični zglob koji se kači na leđa sleeva i koji omogućava da se tablet slobodno rotira oko tog zgloba.

Dopalo nam se što se veoma lako podešava ugao nagiba tableta, tako da se može koristiti dok je skroz uspravan, ili položiti tako da bude zgodniji za kucanje. Zadnji deo od plastike koji se kači na iPod je napravljen tako da će svi konektori i tasteri biti pristupačni. Pošto je u pitanju plastike, instalacija je jednostavna i samo treba nakačiti sa zadnje strane iPod-a, stim što može sasvim lepo poslužiti i kao zaštitna futrola, mada sa zadnje strane ima izbočinu okruglog oblika koja će pomalo smetati da stoji potpuno ravno na stolu. Ipak, ovo postolje je stvarno odlično dizajnirano i biće savršen dodatak za sve one koji traže praktično postolje za svoj iPad, koje se može lako okretati i koristiti u svim položajima.

Rezime

Cooler Master je tek od nedavno počeo sa periferijama koje su namenjene mobilnim uređajima, no već u startu imamo na raspolaganu veoma interesantne proizvode koji izgledaju odlično, imaju impresivan kvalitet izrade i generalno jako malo drugih proizvođača ima nešto slično da ponudi. Sa jedne strane, šteta je što je ovo postolje kompatibilno samo sa iPad tabletima, a sa druge strane, kao i do sada, Apple periferije su dosta kvalitetnije (i skuplje) od proseka, tako da nije mnogo drugačije ni ovoga puta.

Conclusion

Cooler Master recently started with peripherals that are intended for mobile devices, but from the start we have available interesting products that look great, have an impressive build quality and generally few other manufacturers have something similar to offer. On the one hand, it is a pity that this stand is compatible only with the iPad tablets, on the other hand, as usual, Apple peripherals are much better (and more expensive) than the average, so it is not much different this time.

Testirani proizvod je uzorak.

Cooler Master ustupio: Cooler Master REV
zvanični sajt: coolermaster.com