Cooler Master HS-500 slušalice vrhunskih karakteristika

Kompanija Cooler Master, najpoznatija po rashladnim rešenjima i kućištima je predstavila model HS-500 portabl slušalica koje karakteriše High Definition Sound standard tehnologija koja eliminiše iskrivljene zvuka tako da možete da muziku slušate na način na koji je ona zamišljena da zvuči.

Cooler Master HS-500

Sa druge strane, HS-500 karakteriše ETL tehnologija, revolucionarna patentirana tehnologija koja omogućava da se zvučnik pomera slobodno. Rezultat primene ove tehnologije je kristalna jasnoća zvuka širom kompletnog frekventnog opsega. Slušalice karakteriše aluminijumsko kućište visokog kvaliteta što ih čini odličnim rešenjem u smislu izdržljivosti i trajnosti.

Cooler Master HS-500

Slušalice omogućavaju da podešavate jačinu zvuka, kontrolišete muzičku i video reprodukciju, javljate se ili okončavate telefonske pozive putem vašeg smart telefona efektivno i sa lakoćom. Kabl možete da uklonite sa slušalica radi brzog skladištenja slušalica.

Cooler Master HS-500

Specifikacije:

  • Proizvođač: Cooler Master
  • Model: HS-500
  • Tip: Slušalice sa mikrofonom
  • Povezivanje: Žično
  • Priključak: 3.5mm
  • Domet: 12.m
  • Frekventni odziv: 10-20KHz

Cooler Master HS-500

Zaključak

Vrlo interesantne slušalice koje karakterišu inovativne tehnologije dizajnirane da obezbede vrhunski slušalački doživljaj bilo da je reč o slušanju muzike ili gledanju video sadržaja. Dizajn slušalica je takav da omogućava njihovo sklapanje u kompaktnu formu za lako pakovanje dok se kabl može ukloniti.

Conclusion

This interesting headset is characterized by innovative technologies designed to provide the ultimate experience whether it's about listening to music or watching video contents. Design of the headset enables folding into a compact shape for easy packing while the cable is removable.

Zahvaljujemo se:

Monitor System, Kumanovska 14, Vračar, telefon: 011/3086979, 011/3449322, 065/3086979

Preporučena maloprodajna cena (apr 2016): oko €

monitor.rs