Cooler Master CM 690 III kućište sa mogućnošću implementacije vodenog hlađenja

Cooler Master je predstavio kućište nove generacije kada je reč o čuvenoj CM 690 seriji - CM 690 III model. Spoljašnjost ovog kućišta zadržava izgled zakrvljene metalne rešetke po kojem je serija poznat. Enterijer je sa druge strane u potpunosti prerađen.

Cooler Master 690 III

U samom kućištu ima dovoljno prostora da se u njega smesti hladnjak za hlađenje tečnošću prečnika 240mm bilo napred ili gore, odnosno 120mm sa zadnje strane. Ukupno je u ovoj kućište moguće ugraditi devet ventilatora uključujući tri velika prečnika 200mm za ubacivanje spoljnog hladnog vazduha.

Cooler Master 690 III

Kućište podržava duge grafičke kartice dužine do 423mm kao i procesore visine do 171mm sa hladnjakom kao i višestruke uklonive filtere prašine za unapređeno održavanje sistema. Ukupno je u kućište moguće ugraditi čak 10 SSD modela i sedam HDD-ova čime se ovo kućište nameće kao odlično za servere za skladištenje podataka.

Cooler Master 690 III

Specifikacije:

  • Proizvođač: Cooler Master
  • Model: CM 690 III
  • Format: Midi tower
  • Kompatibilnost: ATX, microATX
  • Frontalni priključci Audio, USB, USB 3.0

Cooler Master 690 III

Zaključak

Još jedno vrhunsko kućište nam dolazi od strane kompanije Cooler Master u okviru CM 690 serije sa svojom podrškom za vodeno hlađenje te implementaciju čak devet ventilatora. Ovo kućište je idealno za ugradnju vrhunskih komponenti kao i mnogobrojnih hard i solid state drajvova.

Conclusion

Superior Cooler Master CM 690 case brings support for water cooling and implementation of nine fans. The case is ideal for installation of top-notch components and various hard and solid state drives.

Zahvaljujemo se:

Baito računari, Antifašističke Borbe 37 Novi Beograd, 011/26024 30

Preporučena maloprodajna cena (maj 2016): oko 125€

baito.rs