COMBIS predstavio Husky - idealno Big Data rešenje za finansijsku industriju

Regionalni sistem integrator na Technobank konferenciji predstavio je Big Data platformu koja može značajno unaprediti poslovanje finansijske industrije.

Zvanično press saopštenje

COMBIS, regionalni sistem integrator, predstavio se publici Technobank konferencije predavanjem o naprednom Big Data rešenju Husky koje omogućava monetizaciju velikih količina podataka i otkriva nove prodajne prilike.

Technobank je vodeća regionalna konferencija namenjena bankarskoj industriji koja se održava od 11. do 12. maja u Beogradu i služi kao platforma za razmenu informacija o novim trendovima iz bankarske industrije.

"Živimo u svetu u kojem je informacija - ukoliko se analizira pravovremeno i na pravi način - razlika koja u konačnici povećava dobit i udeo na tržištu, omogućavajući rast i razvoj za one koji to prepoznaju. Husky je Big Data platforma namenjena različitim industrijama, no posebno onima koje generišu veliku količinu podataka poput finansijske industrije. Temeljni zadatak Huskyja upravo je obrada i analiza tih podataka kako bi korisnici platforme mogli optimizirati interne procese, poboljšati prodaju i marketing i komunikaciju prema svojim klijentima. Ukratko - unaprediti vlastito poslovanje", rekao je Mario Marić, menadžer za razvoj poslovanja Combisa pred predavanje.

Prezentacija podataka vrlo je jednostavna - u formi heat mapa, dashboarda i izveštaja. Takođe, moguć je pregled 'migracija' potencijalnih korisnika po različitim vremenskim razdobljima - dnevno, nedeljno ili mesečno. Brojne mogućnosti ove platforme u kombinaciji s visokim standardima u području zaštite prava i privatnosti potrošača, čine Husky idealnim rešenjem za specifične zahteve finansijskog tržišta, napominje Marić.