COCO se pridružuje CRASH-U u CRASH BANDICOOT N. SANE trilogiji

Veliki povratak vaših omiljenih torbara iz Crash Bandicoot! Activision Publishing, Inc., koja je u vlasništvu Activision Blizzard-a, Inc. (NASDAQ: ATVI) najavila je da će po prvi put ihgrači imati mogućnost da igraju sa Crash-ovom pametnom I živahnom sestrom, Coco, u Crash Bandicoot N. Sane Trilogy. U Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, igračima će biti pružena vizuelno zadivljujuća, nostalgična igra kao Crash ili Coco, I to u sve tri igre: Crash Bandicoot, Crash Bandicoot™ 2: Cortex Strikes Back i Crash Bandicoot 3: Warped. E3 posetioci će imati priliku da vide slavni dvojac ako posete N. Sane Crash Experience u lobiju South Hall-a, gde će Activision predstaviti Crash Bandicoot fanovima.

“Veoma smo uzbuđeni jer smo pružili mogućnost igračima da igraju sa Coco, I to u sve tri igre Crash Bandicoot N. Sane Trilogy,” kaže Jennifer Oneal, glavni menadžer u Vicarious Visions-u. “Ona nije samo Crash-ova mlađa sestra, nego karakter na koji se može osloniti. Naša vizija je bila kreiranje Coco za Crash fanove I nove igrače, I mislimo da će je igrači zavoleti.”

U remasterovanoj Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, Coco se uz pomoć Time Twister-a vraća kroz vreme kako bi pomogla Crash-u u avanturama. Igrač ima mogućnost da bira sa kojim će od ova dva karaktera igrati. Oba karaktera imaju N. Sane set specijalnih napada – svako u svom stilu!  Fanovima će se dopasti animacija, kao I svi novi pokreti.

“Activision je poslao skoro gotovu remasterovanu Crash triologiju u Naughty Dog, I odigrao sam sve tri igre,” kazao je Evan Wells, direktor, Naughty Dog. “Vicarious Visions je zadržao dušu originalne igre I doneo novine u skladu sa današnjim vizuelnim standardima, kao I brojne nove mogućnosti koje čine igru zanimljivijom.”

Fanovi će biti oduševljeni da vide svoje omiljene likove iz 90-ih u potpuno novom remasterovanom ruhu. Vicarious Visions je napravio Crash Bandicoot N. Sane Trilogy za PlayStation 4 I poboljšao animaciju, osvetljenje, teksturu.

Analogni stik, kao I čekpoint sistem će olakšati igru novim igračima. Poboljšani bonus I vremenski ograničeni nivoi u ovoj epskoj triologiji pružaju novu vrstu izazova. Takođe, putem onlajn tabele, igrači će moći da prate kako svoju poziciju, tako I poziciju prijatelja ili drugih igrača širom sveta.

Activision i Vicarious Visions su ispoštovali Crash tradiciju, uključujući potpuno remasterovan saundtrek sa svim zvukovima didgeridua, ksilofona, kao I nove dijaloge za koje su glasove pozajmili glumci koji su se pojavili već u originalnim Crash Bandicoot igrama, uključujući Jess Harnell, Lex Lang, Debi Derryberry. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy će se pojaviti u prodaji 30. juna 2017, a trenutno je dostupno preorderovanje za PS4 i PS4 Pro. Za više informacija o Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, posetite www.crashbandicoot.com ili pratite @CrashBandicoot na Twitter-u, Facebook-u I Instagram-u.