Canyon Simple Backpack CNP-15S1

Jednostavan ranac za sve one koji ne traže model koji je specifično pravljen za laptopove. Klasičan model koji dolazi u tri boje, sa dovoljno prostora na raspolaganju, uprkos kompaktnim dimenzijama.

Pored čitavog niza raznih torbi i ranaca koji su specifično pravljeni za nošenje i zaštitu laptopova, Canyon u ponudi ima i one klasične rančeve koji su namenjeni svima. Ovakvi rančevi su nešto manjih dimenzija i bez ikakvih posebnih opcija ili egzotičnih dodataka. Ovakvi rančevi su lagani, jednostavni i prilično dobrih cena, tako da odgovaraju širem krugu kupaca od specijalizovanih verzija. Model CNP-15S1 je upravo to: kompaktan model dobre izrade i pristojne cene, što će mnogima biti i sasvim dovoljno da se odluče za kupovinu.

Ključne karakteristike

  • Klasičan dizajn
  • Kvalitetna izrada
  • Dobra cena

Utisak kvare

  • Ništa posebno

Specifikacija

  • Materijal: najlon

Canyon Simple Backpack CNP-15S1B i CNP-15S1R

U ponudi postoje tri verzije ovog ranca: crna, crvena i teget, i sve tri izgledaju podjednako neupadljivo i za to je zaslužan prilično klasičan dizajn. Ceo je izrađen od najlona, koji je i uobičajeni izbor za ovakve modele, a jedino što se vidi na prvi pogled jeste jednostavan logo proizvođača u donjem delu ranca sa prednje strane. Ovde je izostao ergonomski oblik zadnje strane i postavljeni kaiševi za preko ramena, sve je prilično jednostavno kao kod modela rančeva pre nego što su služiti najviše za prenošenje laptopova. Kaiševi jedu nešto širi, što će uticati povoljno na udobnost prilikom nošenja, pošto će smanjiti pritisak na ramena, ali to je i jedino što može da se kaže po tom pitanju.

Pored kaiševa koji idu preko ramena i koji se mogu podešavati po dužini, tu je i jednostavna ručka za nošenje, stim što je u pitanju obična traka koja vrlo verovatno neće baš biti mnogo udobna ukoliko je ranac pun stvari i nešto teži. Celokupan prostor koji je na raspolaganju unutar ranca je podeljen na dva dela: napred je manja pregrada koja je zgodna za sitnice, dok je ostatak u jednoj većoj pregradi. Treba reći i da ovde nema nikakvih dodatnih džepova, već ceo prostor može da se koristi kako god najbolje odgovara.

Rezime

Ima dosta onih koji nemaju laptop a traže univerzalni ranac i tu će Canyon model koji smo videli sigurno biti odličan izbor. Deluje izdržljivo i dovoljno kvalitetno za dugotrajnu i intenzivnu upotrebu, dostupan je u tri boje i ima dovoljno prostora da stane dosta stvari, uprkos naizgled kompaktnim dimenzijama. Uz dobru cenu, biće odličan alternativna brojnim drugim no-name modelima koji su dostupni na tržištu.

Conclusion

There are plenty of people who do not have a laptop and looking for a universal backpack. For those, this Canyon model certainly is an excellent choice. It looks durable for long-term and heavy use; it is available in three colors and has enough space to fit a lot of things, despite the seemingly compact dimensions. At an affordable price, this backpack is an excellent alternative to many no-name models available on the market.

Testirani proizvod je uzorak.

Asbis ustupio: Canyon Simple Backpack CNP-15S1B i CNP-15S1R
zvanični sajt: canyon.rs