Canon predstavio najnovije uređaje za štampu kancelarijskih dokumenata nezamislivog kvaliteta

BEOGRAD, 24. novembra 2016 – Canon, vodeći svetski isporučilac imaging rešenja, predstavio je najnovije nagrađivane uređaje iz imageRUNNER ADVANCE serije. Kolorni A3 višefunkcionalni štampači (MFP) razvijeni su da zadovolje najveće zahteve korisnika u štampi kada su u pitanju obim i kvalitet štampe čak i u najzahtevnijim kancelariskim okruženjima, istovremeno snižavajući cenu štampe u poslovnim okruženjima.

Canon

Izgrađeni na uspehu serije imageRUNNER ADVANCE C7200, imageRUNNER ADVANCE C7580i, imageRUNNER ADVANCE C7570i i imageRUNNER ADVANCE C7565i predstavljena je poslednja generacija imageRUNNER ADVANCE platforme koja donosi novi nivo upotrebljivosti i upravljanja štampom.

Canon

Potvrda kvaliteta, opet i opet

Za višekorisnička odeljenja u okviru velikih organizacija, C7500 serija nudi rešenje profesionalnog kvaliteta štampe sa svim fukcijama koje zahtevaju velika, enterprise preduzeća. Za preduzeća koja žele da se istaknu kroz kvaliutet svojih štampanih dokumenata, C7500 serija koristi imagePRESS tehnologiju, vodeću u industrijskom opsegu, pružajući jasan i živopisan kvalitet štampe koji pomaže u izgradnji i povećanju vrednosti brenda.

Maksimizujte povrat investicije

Vrednost kvalitetno štampanih dokumenata raste s porastom biznisa, a serija C7500 proizvodi atraktivne dokumente u samom preduzeću, zahvaljujući različitim opcijama za završnu obradu i štampi na širokom spektru medija. Serija C7500 predstavlja neverovatnu vrednost preduzećima zahvaljujući pouzdanosti, dajući izvanredne rezultate svaki put iznova, čak i u okruženjima gde je štampa intenzivna.

Opremljena najnovijom generacijom imageRUNNER ADVANCE platforme, koja će biti primenjena na sve buduće uređaje, serija C7500 dodatno povećava produktivnost zahvaljujući inteligentnom radnom procesu i intuitivnom korisničkom doživljaju. Universal Login Manager softver kao standard obezbeđuje kombinaciju korisnički bazirane autentikacije, personalizovane kontrole funkcija i izveštavanje. Uređaji takođe mogu da budu integrisani pomoću uniFLOW softvera, obezbeđujući jedinstveno, centralizovano rešenje za kontrolu pristupa za sve uređaje za štampu i skeniranje u celokupnoj floti.

Usmereni i savremeni procesi

Serija C7500 je dizajnirana na osnovu povratnih informacija klijenata u cilju povećanja efikasnosti i organizacionih poboljšanja na široj skali. Koristeći najnoviju generaciju imageRUNNER ADVANCE platforme, uređaji se lako prilagođavaju da zadovolje potrebe posebnih okruženja, ili pojedinačnih radnih procesa, i pružaju korisnicima sve funkcije za doradu dokumenta i upravljanje dokumentacijon koji treba da poboljšaju efikasnost, smanje troškova i smanje otpad.

Nastojanje preduzeća da maksimizuje produktivnost omogućavajući zaposlenima da rade s bilo kog mesta u bilo koje vreme i jednostavna integracija s poslovnim aplikacijama i cloud ekosistemom, omogućavaju seriji C7500 da bude odmah spremna za postojeće radne procese i mobilno radno okruženje.

Oslanjajući se na impresivan raspon bezbednosnih funkcija kompanije Canon, serija imageRUNNER ADVANCE C7500 olakšava upravljanje sigurnosnim fUnkcijama i proširuje podršku korisnicima. Konsolidacijom i centralizacijom podešavanja uređaja, IT menadžeri i administratori mogu da uživaju u manjku repetitivnog posla, kao i u činjenici da je sistem lako prilagoditi već postojećim bezbednosnim pravilima u kompaniji. Dodatno, funkcija HDD šifrovanja automatski šifruje podatke na hard disku uređaja, praktično onemogućavajući uvid u kompanijske podatke.

Dan Woodstock, direktor projekta u kompaniji Canon Europe komentariše: „Serija imageRUNNER ADVANCE C7500 nudi jedinstvenu kombinaciju najvišeg kvaliteta štampe uz nenadmašnu efikasnost procesa rada i troškova. Kako vrednost štampanog materijala raste s porastom biznisa, raste i potreba za superiornim kvalitetom i svakodnevnom funkcionalnošću, što serija C7500 u potpunosti nudi. Obezbeđujući maksimalan povrat investicije, novi uređaji nude najbolje u oblasti rada u štampi i digitalnoj obradi, dok proaktivno učestvuju u upravljanju troškovima ovih procesa.“