Canon osvežava ponudu uređaja PIXMA sa dva nova kućna višefunkcijska štampača

Canon je danas predstavio dva nova višefunkcijska ink-jet štampača PIXMA – seriju PIXMA MG3050 i PIXMA MG2550S.

Zvanično press saopštenje

Osmišljeni za kućnu upotrebu, oba nova modela daju savršen ispis fotografija i dokumenata visokog kvaliteta. Kompaktan, elegantan oblik omogućava im da se lako uklope u bilo koju radnu sobu ili drugi prostor u kući.
Foto-entuzijasti će uživati u svojim fotografijama u živopisnim, jarkim bojama na novoj seriji PIXMA MG3050 i na modelu PIXMA MG2550S sa Canon-ovim hibridnim sistemom mastila koji koristi i pigmentna i mastila na bazi koloranata za štampu kako fotografija tako i oštrog, čitkog teksta u dokumentima. Za štampu studijskog kvaliteta i trenutnu reprodukciju najsitnijih detalja zaduženi su kertridži FINE (Full-photolithography Inkjet Nozzle Engineering) koji omogućavaju glatki ispis bez primetne zrnatosti. Kertridži XL veličine omogućavaju da odštampate više stranica.

Povezani štampači za povezani svet

Zahvaljujući Wi-Fi vezi, serija PIXMA MG3050 omogućava bežičnu štampu sa prenosivih i stonih računara kao i sa pametnih telefona i tableta uz pomoć mobilne aplikacije Canon PRINT. Štampa preko „oblaka“ znači da ne morate biti kod kuće da biste pokrenuli štampanje – možete da štampate iz internet-servisa i sa društvenih mreža uključujući Instagram™, Facebook™, Google Drive™ i mnoge druge. Brzo povežite kućne uređaje bežičnom vezom sa štampačem korišćenjem načina rada Access Point Mode, koji vam omogućava da štampač koristite čak i kad nije povezan na istu mrežu. Kad nemate vremena, dokumente možete da skenirate direktno sa vašeg mobilnog uređaja ili da ih pošaljete na njega da bi uvek bili uz vas.

Oslobođena kreativnost

Serije PIXMA MG3050 i PIXMA MG2550S dolaze sa softverskim paketom My Image Garden za Mac ili PC, koji na jednostavan način organizuje vaše fotografije na jednom mestu i automatski stvara jedinstvene kompozicije fotografija, omogućavajući vam da trenutno stvorite prekrasne kombinacije. Štampači omogućavaju i pristup internet usluzi CREATIVE PARK PREMIUM koja korisnicima originalnih Canon-ovih tonera nudi inspirativne templejte i projekte koje su kreirali profesionalni umetnici i fotografi.

Uz pomoć serije PIXMA MG3050 foto-entuzijasti mogu stvoriti nove četvrtaste ispise dimenzija 5x5 inča (12,7x12,7 cm) savršene za uramljivanje i postavljanje kod kuće ili poklanjanje prijateljima i porodici. Sa tableta, PC-a ili Mac-a možete da koristite i softver Easy-PhotoPrint+ koji vam pomaže da budete kreativni sa slikama smeštenim na mobilnim uređajima ili u „oblaku“ uz pomoć dodatnih sadržaja koji uključuju razglednice, kalendare i mnoge druge.