Canon na sajmu FESPA 2016 pokazuje bezgraničnu kreativnost štampe

Canon Europe, vodeći svetski proizvođač rešenja za obradu slike, pokazaće na sajmu FESPA Digital 2016 (paviljon 1, štandovi F100 – F120) u Amsterdamu (od 8. do 11. marta) kakve sve šanse otvara štampa u kreativnim delatnostima.

Zvanično press saopštenje

U terenskom dizajnerskom studiju na sajmu Canon će ugostiti posetioce i povesti ih na putovanje od prvog dizajna do završnog štampanog medija. Tokom demonstracije biće prikazane maštovite i umetničke mogućnosti koje nudi Canonov portfolio uređaja za štampu na širokim formatima, uključujući evropsku premijeru dva nova svestrana plotera Océ Arizona 1280 XT i Océ Arizona 1280 GT. Canon će predstaviti i novu seriju štampača širokog formata koji će ponuditi revolucionarnu sveobuhvatnu tehnologiju.

Pored toga Canon će pokazati kako eksperimentisanje sa novim aplikacijama može da otvori šanse na tržištu pomoću novih linija proizvoda sa velikom maržom ili ostavljanjem snažnijeg utiska u marketingu i komunikacijama. Istovremeno ćete, kroz svedočanstva korisnika, moći da saznate kakvu sveobuhvatnu partnersku uslugu pruža Canon, uključujući strateško savetovanje, obuku i vođenje, te stalno pružanje podrške koja kompanijama može da pomogne u stvaranju kreativnih radova i ostvarenju planova budućeg rasta.

Canon će na sajmu FESPA pokazati i svoja rešenja za 3D ispis koja su vodeća na tržištu. Kupci iz kreativnih delatnosti, arhitekture ili oni koji se bave štampom moći će da vide kako rešenja za 3D štampu mogu da podstaknu bolju komunikaciju, dizajnerske ideje i da donesu nove izvore prihoda. Canon sa svojim bogatim iskustvom u pružanju usluga i podršci nudi sveobuhvatna rešenja vezana uz robusnu tehnologiju 3D štampe.

Biće prisutni i stručnjaci iz branše iz kreativnih, obrazovnih i proizvodnih sektora koji će objasniti kako se podržavaju strateški poslovni ciljevi i kako kompanije rastu potpomognute snažnim partnerstvom i snagom štampe.

Na štandu će biti sledeći stručnjaci:

  • Clive Booth – fotograf, dizajner i filmograf sa bogatim iskustvom u fotografiji, od modnih fotografija do portreta
  • Dag Myrestrand – glavni izvršni direktor norveške kompanije Bitmap; fotografisanje, snimanje filmova i kreativne usluge štampe
  • Gary Dixon, Lintec Graphic Films / Vitrographic – međunarodni proizvođač naprednog filma bez PVC-a na kome se može štampati, a koristi se za posebne industrijske primene na staklo, uključujući inovativne proizvode za korporativne enterijere, arhitektonski dizajn i maloprodajne radnje
  • Jos Laugs – Umetnička akademija u Maastrichtu

Posetioci štanda moći će da istraže i kreativne mogućnosti štampe sa Canonovom najnovijom publikacijom Think Creative (Razmišljaj kreativno), koja je dostupna i u štampanom obliku na Canonovom štandu. „Ovo je jedno od najuzbudljivijih vremena za bavljenje štampom“, rekao je Mathew Faulkner, evropski direktor marketinga u grupi za štampu na širokim formatima u Canon Europe. „Fokusirani smo na podsticanje onih koji pružaju usluge štampe da budu kreativniji, ambiciozniji i inovativniji u svom radu i u proizvodima koje mogu da ponude korisnicima. Ove godine na sajmu FESPA želimo pružaocima usluga štampe da pokažemo kako kreativnost nije ograničena štampom – zapravo je mogućnost štampe na skoro sve vrste materijala prava prilika za njihov rast i razvoj poslovanja. Biće nam zadovoljstvo da pozdravimo posetioce na našem štandu i da pomognemo kompanijama da iskoriste nove ideje i prilike za rast.“