Canon na GRAFIMA 2015 sajmu

Canon na Međunarodnom sajmu grafičke, papirne i kreativne industrije GRAFIMA 2015 predstavio inovativne profesionalne štampače i komunikacijska rešenja namenjena širokom spektru korisnika.

Zvanično press saopštenje

Canon Europe, vodeći svetski proizvođač rešenja za obradu slike, predstavio je svoje inovativne profesionalne štampače i komunikacijska rešenja na 37. Međunarodnom sajmu grafičke, papirne i kreativne industrije GRAFIMA 2015 koji se održao u Beogradu od 30. septembra do 3. oktobra. U hali 4 Beogradskog sajma Canon je nastupio zajedno sa dugogodišnjim partnerom OSA Računarskim inženjeringom i predstavio rešenja koja donose životnu inspiraciju, kroz inovativne demonstracije. Kao i do sada, OSA Računarski inženjering svojim partnerima i kupcima pruža odličnu tehničku podršku i servis, kao i adekvatne uređaje usklađene sa njihovim potrebama, pa su posetioci Canon štanda imati priliku da se upoznaju sa najnovijim aplikacijama i proizvodima koji im mogu pomoći u rastu poslovanja i ostvarivanju uspeha.

Posvećen pružanju podrške klijentima u ostvarivanju njihovih poslovnih ciljeva, Canon je na GRAFIMA 2015, između ostalog, predstavio svoj Professional Print Services koji pruža kompletnu podršku krajnjim korisnicima na njihovom putovanju do uspeha, kao i asortiman štampača velikih formata. Važno mesto na Canon štandu imali su uređaji za štampu Canon imagePRESS C800, Canon imageRUNNER ADVANCE 8295 PRO i Canon imagePROGRAF iPF6450.

„Canon je vodeći dobavljač rešenja za vizuelno prikazivanje na svetu, na tržištu profesionalnog štampanja. Naša kompanija kombinuje sveobuhvatno znanje iz branše sa tehničkom stručnošću, da bi pomogla organizacijama da se suoče sa sve većim izazovima u svojoj branši. Canon pruža kompletan asortiman produkcionih štampača za štampanje u okviru firme i za komercijalnu štampu, kao i rešenja za štampanje velikih formata za tehničku i grafičku primenu“, rekao je Goran Sretenoski, direktor Canon Adria.

Canon imagePRESS C800 daje otisak visokog kvaliteta uz vodeću produktivnost na tržištu. Nudi štampanje na širokom rasponu medija, uključujući papire s teškim premazima, počev od malih tiraža do složenih ispisa s promenljivim podacima za personalizovane komunikacione primene. Canon imageRUNNER ADVANCE 8295 PRO je napravljen da zadovolji najteže zahteve i nudi izvanredne završne mogućnosti, integriše celokupni tok vašeg posla, a pritom je ekološki odgovoran. Istovremeno, nudi veliku brzinu skeniranja dupleks poslova do 200 crno-belih slika u minutu, ili 100 slika u boji u minutu. Canon imagePROGRAF iPF6450 je 24-inčni štampač za velike formate dizajniran za profesionalce u grafičkoj i likovnoj umetnosti, fotografe, kao i sve koji traže najviše moguće standarde. Štampač podržava kertridž veličine 130ml i po prvi put veliki od 300ml.

Objave i novosti kompanije Canon CEE možete jednostavno pratiti na kompanijskom profilu na LinkedInu: https://www.linkedin.com/company/canon-cee.