Canon Legria HF R67 kompaktni kamkorder odličnih opcija zumiranja

Canon Legria HF R67 je FullHD kamkorder kompaktnih dimenzija i male mase koji karakteriše 3.28MP FullHD CMOS senzor slike i Digic 4 procesor slike. Opremljen je Canon HD video sočivima sa 32 x optičkim zumom, 57 x naprednim zumom i 2580 x digitalnim zumom i karakteriše ga stabilizacija slike.

Canon Legria HF R67 Sadržaje možete da snimate na internu memoriju kamkordera koja je kapaciteta 8GB ili na SD/SDHC/SDXC memorijske kartice ili da prebacujete sadržaje sa interne memorije na media kartice.

Canon Legria HF R67

Za laku reprodukciju, snimanje i navigaciju menijima kamkorder je opremljen troinčnim LCD ekranom osetljivim na dodir. Ostale karakteristike uključuju mogućnost snimanja u AVCHD i MP4 formatima, inteligentnu stabilizaciju slike, Framing Assist opciju, sporo i brzo snimanje kao i napredni Baby Mode režim.

Canon Legria HF R67 Za povezivanje sa vašim HDTV-om ili monitorom visoke rezolucije, HF 67 je obezbeđen mini-HDMI izlazom. Za unarpeđeno preslušavanje zvuka dostupan je priključak za slušalice.

Da biste svoje snimljene sadržaje mogli da uploadujete na društvene mreže kamkorder je opremljen ugrađenom WiFi konektivnošću. Takođe, kamkorder podržava i NFC tehnologiju tako da možete da delite snimke direktno sa uređaja jednostavnim dodirom.

Specifikacije:

  • Proizvođač: Canon
  • Model: Legria HF R67
  • Senzor: 3.28MP
  • Optički zum: 3x
  • Napredni optički zum: 57x
  • Digitalni zum: 2850x
  • Video formati: AVCHD, MP4

Zaključak

Canon Legria je veoma dobar kamkorder, male mase i dimenzija dizajniran da vam obezbedi da sve svoje uspomene možete da sačuvate u najvišem mogućem kvalitetu. Omogućava snimanje u MP4 i AVCHD formatu, opremljen je širokim spektrom opcija povezivanja, možete video da snimate usporeno i ubrzano i u FullHD rezoluciji.

Conclusion

Canon Legria is a very good, low weight, small dimensions camcorder designed to ensure that your memories retain the highest possible quality. It allows recording in MP4 and AVCHD format; it is equipped with a wide range of connectivity options, and you can shoot videos in fast and slow motion even at FullHD resolution.

Zahvaljujemo se:

Microsystems d.o.o, Budimska 3, 011/3283-007

Preporučena maloprodajna cena (avg 2016): oko 300€

racunari.net