Canon G3X digitalni fotoaparat za vrhunske fotografije uz 25x optički zum

Canon je predstavio novi G3 X vrhunski digitalni fotoaparat. Zahvaljujući kombinaciji mnogostranosti objektiva sa zumom od 25x i vrhunskih performansi snimanja koje pruža senzor od 1", PowerShot G3 X može da pravi fotografije i video zapise zadivljujućeg kvaliteta.

Canon G3X

Oštri, ultraširokougaoni zum objektiv od 24 mm u kombinaciji sa senzorom od 1" omogućava da subjekte snimate uz neverovatne detalje, bez obzira na razdaljinu. Bez obzira na to da li snimate fotografije ili video, PowerShot G3 X omogućava da beležite scene sa prelepim zamućivanjem pozadine i daje jasne snimke čak i pri slabom osvetljenju.

Canon G3X

Uživajte u oštrim i jasnim snimcima u svakoj situaciji (čak i pri slabom osvetljenju) zahvaljujući kombinaciji CMOS senzora (1") od 20,9 megapiksela i procesora DIGIC 6. Uz optički zum od 25x i otvor blende sa 9 krilaca, PowerShot G3 X je idealan za snimanje prostranih pejzaža, portreta sa zamućenjem pozadine i izvanrednih detalja sa razdaljine.

Canon G3X

Zahvaljujući inteligentnom optičkom stabilizatoru slike nema bojazni da će vam podrhtavanje fotoaparata upropastiti rezultate. G3X se automatski prilagođava i garantuje oštre, detaljne fotografije i video zapise čak i ako snimate pri punom zumu ili iz ruke pri slabom osvetljenju.

Canon G3X

Zadivljujuće Full HD video zapise možete da kreirate uz izbor brzina u kadrovima i iskoristite profesionalne funkcije u koje spadaju potpuno ručna kontrola, isticanje ručnog fokusa i HDMI izlaz uživo. Napredni dinamički stabilizator slike u 5 osa pruža stabilizaciju kao kod kamere, dok mogućnosti snimanja zvuka pomoću priključaka za mikrofon i slušalice pomažu da kreirate video zapise sa zvukom visokog kvaliteta.

Canon G3X

Veliki ekran visoke rezolucije (1.62MP piksela) osetljiv na dodir sa mogućnošću naginjanja i sveobuhvatni opseg točkića i opcija za prilagođavanje obezbeđuju kontrolu kako biste mogli da izrazite kreativnost. Koristite automatsko fokusiranje pomoću dodira za postizanje preciznog i glatkog fokusa u video zapisima i trenutno pristupite važnim postavkama pomoću kontrolnog prstena na objektivu sa glatkim kretanjem. Podrška za RAW datoteke, ugrađeni ND filter i režim ekspozicije BULB proširuju kreativne opcije.

Specifikacije:

  • Dimenzije: 124x104x76mm
  • Masa: 734 grama
  • Tip: kompaktni
  • Vizir: Optički
  • Dijagonala ekrana 32. inča
  • Dodatno: blic, Stabilizacija slike, ekran osetljiv na dodir, WiFi
  • Rezolucija 20.9MP
  • Tip: CMOS
  • Osetljivost: 125-12800

Zaključak

Odličan fotoaparat koji karakteriše senzor slike 20.9MP kao i mogućnost korišćenja 25 optičkog zuma. Foto-aprat nudi mogućnost kreiranja video zapisa u FullHD rezoluciji dok napredna funkcija stabilizacije slike obezbeđuje vrhunske rezultate uprkos nesavršenostima uslova fotografisanja.

Conclusion

This excellent camera offers 20.9MP sensor and the possibility of using 25 optical zoom. It also provides users with the ability of creating FullHD videos, while an advanced image stabilization feature provides excellent results despite the imperfections of conditions.