Budite spremni da provedete nezaboravno leto – uz vaš Viberov digitalni letnji paket!

Zvanično je stiglo omiljeno godišnje doba – leto! Vreme je lepo, i – iako ponekad i bude pretoplo - i deluje kao da su svi u odličnom raspoloženju. Kako i da ne budu kad odmor – tek što nije počeo? Postarajte se da ove godine ne bude zastoja u planiranju i pripremi vašeg zasluženog odmora. Angažujte sve svoje srećne adute sadržane u Viberovom digitalnom paketu za preživljavanje svog ovogodišnjeg letnjeg odmora. Pre nego što počnete da uživate u zanosnom letu, prvo pripremite svoj mobilni aparat, obezbedite odgovarajuću internet vezu i preuzmite najnoviju verziju Vibera koja nudi unapređene funkcije i brže upravljanje.

Opušteno planiranje

Da li ste znali da možete da rezervišete ceo svoj odmor ili podelite slike hotela koje ste odabrali sa svojim prijateljima – a da pritom ne morate da napuštate Viber? Pođite na čet ekstenzije (GIF+) u meniju i pretražite smeštaj na Booking.com, podelite ponudu u svom četu i zatim izvršite rezervaciju bez napuštanja Vibera. Ostanite pri dobrim vibracijama dok to radite, uz muziku koja vam je dostupna preko Viberovih globalnih partnera Spotify i YouTube. Dosadno vam je dok čekate da vaši prijatelji odgovore?  Podsetite ih da ste tu uz TuneMoji zvučne GIF-ove.

Živite kao da ste „lokalac“

Kada krenete na put, poslednja stvar na koju želite da mislite su skriveni telefonski troškovi kada se budete javljali kući. Ali, mi smo mislili na vas! Viber Lokalni Broj vam omogućava da primate pozive i poruke bez troškova rominga. To znači da možete da putujete bilo gde i razgovarate bilo kada – bez pravljenja velikih telefonskih računa. Ova opcija vam omogućava da imate lokalni broj telefona, tako da bilo ko van Viber platforme može da vas pozove ili pošalje SMS poruku po lokalnim cenama. Sada možeš da živiš kao lokalac i vršiš rezervacije, zakazuješ ture i pritom budeš stalno dostupan - iako si na putu. Ova opcija je trenutno dostupna u SAD, Velikoj Britaniji i Kanadi, a uskoro i drugde.

Ne propustite priliku da razgovarate sa svojim prijateljima, porodicom, kolegama ili bilo kim drugim samo zato što je to preskupo! Ukoliko neko od vaših prijatelja nema instaliran Viber, koristite opciju Viber Out, koja omogućava da pozivate brojeve onih koji nisu na Viberu putem Viber aplikacije. Kupite pripejd kredit ili uštedite novac uz Viber Out paket za pozive.

Nemojte se brinuti ako ne govorite lokalni jezik, jer vaš Viber „govori“ više od 30 njih. Aktivirajte svoj ličnog Viber prevodioca dugim pritiskom na poruku, i biće vam ponuđena opcija da izaberete prevod na jednom od čak 30 stranih jezika. Na taj način ćete „progovoriti“ bilo koji od ponuđenih jezika, a da vas pritom ne brinu iritirajuće greške pri kucanju poruka. Nije li vam mrsko kada vam se desi da napišete „Ćao vraga!“ umesto „Ćao draga!“? Od sada ćete moći da izbegnete blamažu tog tipa, jer vam Viber omogućava da ispravite sadržaj teksta poruka koje ste poslali. A u

slučaju da se desi da vaša greškica u pisanju „naraste“ do toga da pošaljete poruku pogrešnoj osobi – ne očajavajte, jer ste u mogućnosti da je u potpunosti obrišete tako da je više niko ne može videti. Nikada se nećete izgubiti Iskoristite opciju „podeli lokaciju“ kako biste obeležili gde se trenuto nalazite, naznačite adresu i podelite je sa prijateljima sa kojima ste na putovanju. To je najlakši način da pomognete drugima da vas pronađu ;)

Kvalitetno provedite vaše vreme

Ukoliko želite da ubijete vreme dok čekate avion ili autobus, izaberite jednu od brojnih igrica dostupnih na Viberu. Viber igrice predstavljaju zabavan i interaktivan način da se povežete sa svojim prijateljima – i zato slobodno pozovite bilo koga iz vaše kontakt liste da „zaigra jednu“ sa vama.

Ostanite u kontaktu

Najbolji odmor je onaj koji može da se podeli! Otvorite Viber Zajednicu posvećenu vašem odmoru. Uživajte u grupnom četovanju - sa neograničenim brojem članova u grupi, više načina da kontrolišete sadržaj u ulozi administratora i još dosta drugih novih opcija kako bi vaši razgovori bili raznovrsniji. Povežite se sa svojom porodicom i prijateljima i razmenjujte sa njima na daljinu svoje utiske sa odmora. Pozovite prijatelje sa kojima ste letovali da podelite prijatne uspomene na vreme provedeno zajedno. Nikada ne propustite dobru internu foru ili šalu i podelite spontane fotografije ili mimove putem omiljene aplikacije za razmenu poruka u Srbiji i regionu. Da li vas rođaci smaraju porukama na više različitih četova? Uvežite ih sve odjednom, u istom pozivu, putem najnovije Viber opcije- Grupnih poziva, koji može da istovremeno primi pet sagovornika u pozivu.  

Izrazite se jasno i glasno

Reči postaju suvišne – kada su vam na raspolaganju živopisni stikeri koji verno prenose drugima ono što ste želeli da izrazite. Preuzmite paket Severininih Viber stikera ovde i zabavite sebe i prijatelje slanjem stikera sa stihovima njenih najvećih hitova, poput “Ovo će biti dobra noć predosjećam”.

Viber je prešao put od besplatne aplikacije za komuniciranje do korisnog, nezaobilaznog i čak revolucionarnog digitalnog sredstva koja će vam pomoći na razne načine u vašoj svakodnevici. Sa svojim inovativnim i praktičnim karakteristikama, Viber je postao univerzalno rešenje za mnoštvo vaših potreba – nudeći vam dragoceni sadržaj i usluge unutar aplikacije koje omogućavaju da ga lakše i produktivnije koristite. Živeći u super-brzom tempu današnjice, vreme je postalo najvrednija valuta – a dobro je poznato da letnji odmor već odavno prekratko traje. Zato vam toplo preporučujemo da iskoristite ovaj Viberov letnji digitalni paket kako biste optimalno isplanirali svoje dragoceno vreme tokom leta, i imali veseo i opušten odmor!

Računajte na Viber – kako biste bezbrižno uživali u letu i predstojećem odmoru !