Biće krvi, izdaje i bradatih muškaraca – evo šta vas čeka u novim "Vikinzima

Sigurno ste već čuli za akcijom nabijenu dramu "Vikinzi", ali da li ste znali da uskoro na ekrane stiže peta sezona? Moćna istorijska drama kojoj se raduje ceo svet najavljena je pod sloganom "Ko će zavladati", a na domaćoj striming videoteci Pickbox prva premijerna epizoda će biti prikazana 30. 11, odmah posle svetske premijere. U eksplozivnom novom trejleru pogledajte o čemu se radi, kakav "rat među braćom" je najavljen, hoće li doći do novih saveza i ko će od likova opstati u novoj sezoni koja je najavljena kao krvavija i brutalnija od svih do sada.

Svi oni koji su gledali dosadašnje četiri sezone, radovaće se još fokusiranijoj borbi za moć, a u smrtonosnoj igri će se, među standardnom ekipom, kao novi igrači pojaviti i Džonatan Ris Majers i Adam "Oštrica" Kopland.

Politički kompleksna i neverovatno nasilna, peta sezona Vikinga doneće vam 20 epizoda čistog uživanja, počevši s premijerom koja traje čak 120 minuta. Istorijska drama će kao i dosad, a sad možda i malo više, plesati na granici života i smrti, odanosti i izdaje, bratstva i neprijateljstva, a dugačke nordijske brade i ove godine će biti standard. "Vikinzi" se vraćaju u četvrtak, 30. 11. Gledajte ih ekskluzivno na Pickboxu, uz dostupne prethodne četiri sezone.