BenQ poslovni monitor vrhunske slike

Ako ste vlasnik nekog kancelarijskog prostora i imate nameru da razvijate sopstveni biznis ili ste pak neko ko odlučuje o opremanju kancelarije i nabavci novih računara, vašim mukama oko odabira monitora je svakako došao kraj jer BenQ-ov BL2423PT monitor svakoj kancelariji daje posebnu eleganciju i što je najvažnije odlično radi posao za koji je dizajniran. Ovaj monitor je već neko vreme dostupan domaćim kupcima, a reč je o zaista vrhunskom biznis monitoru opremljenom sa svim mogućim tehnološkim inovacijama, kao i tehnologijom koja sprečava treperanje očiju, ali i njihov zamor. U osnovi BL2423PT predstavlja moderan poslovni monitor koji će oplemeniti svako radno okruženje i doneti skup sjajnih inovacija sa kojim će rad sa njim biti lepši, zanimljiviji i produktivniji.

Benq BL2423PT

BL2423PT je moderno dizajniran monitor jednostavnih linija i vrhunske izrade kome osnovu čini odličan IPS panel kod koga je odziv tečnih kristala zakucan na 6ms (GtG). Njegova maksimalna radna rezolucija iznosi 1920×1080 piksela, dok je ugao vidljivosti standardan za ovakvu vrstu monitora i kreće se u okvirima od 178/178 stepeni. Tačna veličina dijagonale je 23.8 inča, dok je odnos stranica 16:9, što je neki standard u svetu poslovnih monitora.

Benq BL2423PT

Konektivnost je za jedan monitor iz ove klase sjajna, a dobar potez proizvođača svakako je i ugradnja zvučnika pristojne izlazne snage (2x1W). Kao pozadinsko osvetljenje BL2423PT koristi LED pozadinsko osvetljenje poslednje generacije kod koga je implementirana tehnologija smanjene potrošnje energije čime se štedi do 30% energije, bez većih gubitaka po kvalitet slike.

Benq BL2423PT

Karakterišući najveće performanse slike od premijum 8-bitnog IPS panela, BL2423PT monitor isporučuje mogućnosti 23.8″ korporativnog displeja visoke rezolucije sa izvanrednim kontrastom, jasnoćom i performansama boja koje oduzimaju dah. Dizajniran za ergonomska rešenja i udobnost nege oka, BL2423PT unapređuje radnu produktivnost i omogućava korisniku da svakog dana otkrije neke nove mogućnosti prilikom obrade fajlova i rada sa grafičkim elementima. Energetski efikasan, ovaj displej smanjuje korporativni otisak ugljenika, ohrabrujući korporativnu društvenu odgovornost najvljujući eru Eco monitora.

Benq BL2423PT

BL2423PT monitor je krcat tehnološkim inovacijama i rešenjima koja ne samo da omogućavaju bolji kvalitet slike, već i štite oči od uticaja negativnih svetlosti i zamora. Intuitivna B.I. Tech. tehnologija automatski uravnotežava osvetljaj monitora, čime je olakšano fokusiranje na svakom detalju u istaknutim delovima i senovitim područjima. Ova tehnologija takođe podešava osvetljaj i jasnoću displeja u zavisnosti od okolnog osvetljanja, kreirajući odlične slike koje su lake za obradu od strane editora. Tu je i Flicker-free tehnologija povratnih informacija koja sprečava štetne efekte treperenja koje zamaraju oči. Takođe, BenQ-ova tehnologija niske emisije plavog svetla prisutna na ovom monitoru konstruisana je da isfiltrira štetnu emisiju plavog svetla, efikasno eliminišući zamor i iritaciju oka.

Benq BL2423PT

Kvalitet slike svakako je glavno oružje BL2423PT monitora, pogotovo ako se uzme u obzir da je ovaj monitor baziran na IPS panelu poslednje generacije. U prevodu, to znači da je slika kristalno jasna i čista, prirodnih boja i odlične detaljnosti. Svi video i grafički testovi pokazuju kako ovaj monitor može da parira i mnogo ozbiljnijim multimedijalnim monitorima, koji nisu u njegovom rangu. Konkretno, grafika i 3D objekti na ovom displeju izgledaju sjajno, bukvalno kao da su iz nekog ozbiljnog PDF-a ili PPP-a uzeti, dok tekstualni fajlovi izgledaju savršeno. Prezentacije su posebna priča, a to isto se može konstatovati i kada su upitanju tabelarni i video sadržaji. Sve u svemu, kvalitet slike na ovom monitoru jeste priča za sebe, bar u klasi u kojoj se isti nalazi.

Benq BL2423PT

I to bi bio BL2423PT monitor – jednostavno dizajniran, ali veoma moćan poslovni monitor koji odlično radi posao za koji je namenjen/kreiran i koji donosi sliku vrhunskih boja i odlične detaljnosti. Iako nije previše povoljan za klasu kojoj pripada, ovaj monitor je svakako priča za sebe i rešenje koje napada kvalitetom i besprekornom izradom, kao i sjajnim tehnoološkim inovacijama. Svako ko ima iole ozbiljnu kancelariju i ima potrebu za monitorima vrhunske slike BL2423PT treba da stavi u najuži izbor! Ah da, ovaj monitor poseduje Pivot funkciju – za one kojima je ista potrebna.

Cena (sa PDV-om): 26.599,00 dinara

Kontakt: List