BenQ MW533 – vrhunski biznis projektor

Kompanija BenQ nastavlja aktivno da radi na razvoju ozbiljnih biznis projektora, što još jednom pokazuje i dokazuje modelom MW533 koji spaja kompaktnost i moderan dizajn sa vrhunskim radnim karakteristikama. Skrojen za jednostavno rukovanje i pouzdane performanse u prostorijama za sastanke za svaki dan, BenQ MW533 kombinuje kvalitet svetle i velike slike, intuitivan rad bez problema/zadrške i udobnu digitalnu konektivnost sa ekološki promišljenim uštedama energije i niskim ukupnim troškovima vlasništva. BenQ MW533 u biti predstavlja ozbiljan poslovni Eco projektor koji i vredi i štedi.

BenQ MW533

BenQ je MW533 dizajnirao u duhu većine svojih biznis projektora. Tu su jednostavne linije, moderan dizajn, besprekorna izrada i upotreba kvalitetnih materijala, koji obećavaju dug životni vek projektora. Pod materijalima se misli ne samo na one koji čine finalnu završnicu i koji su deo izrade, već i na izbor core hardverskog sklopa i kompletnu elektroniku. Srce BenQ MW533 projektora čini DLP čip poslednje generacije koji operiše maksimalnom radnom rezolucijom od 1280x800 piksela, što je više nego dovoljno da prezentacije izgledaju odlično na velikom platnu. Maksimalno osvetljnje kojem raspolaže projektor je 3300 ANSI Lumena, dok je dinamički kontrast 15000:1. Odnos stranica koji nudi je 16:10, a raspon slike se kreće između 60"~300"‎.

BenQ MW533

U poređenju sa sličnim rešenjima MW533 se izdvaja ne samo po tome što donosi kristalno jasnu i veoma detaljnu sliku, već i po skupu sjajnih tehnoloških inovacija koje ga čije jednim od najboljih u svojoj klasi. Krenimo od vertikalne korekcije za perfektno poravnate slike - izlažući se trapezoidnom efektu kada se projektor postavi izvan centra, kao što je jednostavno postavljanje na vrhu stola, funkcije vertikalne korekcije podešava sliku za profesionalan kvadratni prikaz. Vertikalna korekcija pojednostavljuje projekciju idealno poravnatih slika iz različitih lokacija. Tu je zatim i više nogara - daleko nadmoćnije nego kod projektora sa samo jednim stopalom za podešavanje, trostruki nogari za podešavanje značajno unapređuju fleksibilnost u različitim prostorijama za sastanke, sa dodatnim nogarima postavljenim na uglovima i samom projektoru za olakšavanje postupka premeštanja. Svakako, jako važno je reći da je MW533 projektor dizajniran za laku i udobnu prenosivost iz prostorije u prostoriju.

BenQ MW533

Tanak i kompaktan industrijski dizajn ovog projektora donosi otpornost na prljavštinu i otiske prstiju, dok se projektor premešta iz jedne u drugu prostoriju, zajedno sa intuitivnom tastaturom i daljinskim upravljačem za pojednostavljanje podešenja slike u novoj prostoriji. Eksluzivna BenQ-ova inovacija koja krasi i ovaj projektor, poznata SmartEco tehnologija usavršava mogućnosti uštede energije DLP čipa, istovremeno isporučujući beskompromisni osvetljaj, izvrstan kvalitet slike, optimizovan vek trajanja lampe sa smanjenim korišćenjem lampe i ukupnim troškovima vlasništva/posedovanja. SmartEco tehnologija omogućava korporacijama da smanje potrošnju struje na lampi i održavaju niske troškove pomoću dinamične karakteristike uštede energije, dok isporučuju ultra živahna iskustva gledanja slike i video zapisa u svakoj prezentaciji i svakoj podržanoj rezoluciji. U biti SmartEco tehnologija smanjuje snagu lampe dok isporučuje najfiniji kvalitet slike, tako što detektuje ulazni sadržaj da bi se utvrdila neophodna količinu osvetljaja za optimalne performanse boja i kontrasta.

BenQ MW533

Kvalitet slike koji donosi MW533 projektor je impresivan. Sve boje su maksimalno verno reprodukovane, dok je detaljnost fantastična i iznad proseka, što ga čini rešenjem poželjnim za projektovanje kompleksnih prezentacija. Svi testovi pokazuju superiornost ovog projektora na polju kvaliteta slike, a Altona testovi ističu i njegovu snagu na multimedijalnom polju. U OSD-ju projektora moguće je dodatno upravljati kvalitetom slike,

ali i definisati neka veoma zanimljiva setovanja. To samo pokazuje koliko je BenQ snage i energije uložio u ovaj projektor i njegovo nastajanje. Na sve rečeno svakako treba dodati i cenu MW533 projektora koja je sasvim korektna i zbog koje će sigurno bez većih muka pronaći put do velikog broja konzumenata.

Cena (sa PDV-om): 64.199,00 dinara

Kontakt: List