Asus RT-AC55U ruter nove generacije za striming i online igranje

Asus RT-AC55U je Dual Band Wireless-AC1200 gigabitni ruter koji obezbeđuje performanse visoke brzine za Web striming kada je reč o sadržajima rezolucije do 4K, online igranje sa podrškom za konzole najnovije generacije i druge zadatke koji uključuju široki propusni opseg.

Asus RT-AC55U

Sa Smart Quality of Service (QoS) lako možete da izvršite prioritetizaciju i optimizaciju Internet brzina za online igranje. Preuzimanje sadržaja, VoIP i drugo, plus karakteristika nadgledanja saobraćaja omogućava da proverite iskorišćenost internet konekcije putem jasnog grafičkog interfejsa u realnom vremenu.

Asus RT-AC55U

Ovaj model pokreće novi Qualcomm čipset – pa on obezbeđuje superbrze gigabitne bežične AC brzine od 867Mbps na 5GHz opsegu što je tri puta brže u odnosu na standardne Wireless N rutere.

Asus RT-AC55U

Specifikacije:

  • Proizvođač: Asus
  • Model: RT-AC55U
  • Oblik: Non rack
  • standardi: IEEE 802.11a/b/g(n
  • Frekvencija: 2.4GHz, 5GHz

Asus RT-AC55U

Zaključak

Asus je predstavio novi ruter koji je savršen za situacije kada vam je potreban stabilan Internet signal visokog propusnog opsega. Ovaj model može da obezbedi brzinu od 867Mbps pri 5GHz opsegu što je više od trenutne generacije Wireless-N rutera i kao takav je idealan za striming sadržaja rezolucija do 4K, online igranje i sve druge intenzivne zadatke.

Conclusion

Asus has unveiled a new router that is perfect for situations where you need a stable, high bandwidth Internet signal. This model can provide speed up to 867Mbps at 5GHz range which is higher than the current generation of Wireless-N router and as such it is ideal for streaming contents up to 4K resolution, online gaming and other intensive tasks.

Zahvaljujemo se:

Atom Computers Bul. Arsenija Čarnojevića 90 lokal 12, 011 / 314 99 54

Preporučena maloprodajna cena (mar 2016): oko 90€

atom.rs