ASUS najavljuje Z370 seriju matičnih ploča

TAIPEI, Taiwan, 29. septembar 2017. — Sa dolaskom Intel Core procesora osme generacije dolaze i nove konzumerski orijentisane matične ploče. Poznati pod imenom Coffee Lake, novi procesori donose veći broj jezgara, više keš memorije i veći radni takt. Neće samo gejmeri uživati u najbržim Intel desktop čipovima nego i kreativni korisnici, kao i napredni korisnici koji žele još više da urade sa svojim računarom.

Asus

S obzirom na to da novi Intel procesori zahtevaju i nove matične ploče, ASUS je razvio bogat portfolio matičnih ploča koje će odgovarati različitim potrebama korisnika. Raznolika ponuda od 15 modela pokriva sve kategorije prioriteta, budžeta i formata (veličina). Naša Z370 serija matičnih ploča obuhvata Republic of Gamers (ROG), Prime i TUF Gaming matične ploče.

Asus

Bez obzira na to da li je reč korisnicima koji žele dobro opremljen sistem za posao i igru, overklokerima koji streme ka obaranju svetskih rekorda ili PC gejmerima koji su u potrazi za perfektnom borbenom mašinom, svako će u našoj Z370 seriji matičnih ploča moći da pronađe model koji odgovara njegovim potrebama.

Asus

Nova serija uključuje i ROG Maximus X matične ploče koje donose poboljšanja i performanse za kojima su entuzijasti oduvek žudeli. Takođe, novi lineup uključuje i najnovije ROG Strix matične ploče stilizovanog izgleda i naprednih performansi, ASUS Prime seriju i potpuno nove ASUS TUF Gaming ploče sa beskompromisnom izdržljivošću i fokusom na jednostavnu upotrebu i pristupačnu cenu. Sve ploče su opremljene ekskluzivnim tehnologijama koje korisnicima omogućuju da iz najnovijih Intel procesora izvuku maksimalne performanse.

Asus

Za dodatne informacije, fotografije proizvoda i detalje o svakoj ASUS Z370 matičnoj ploči, posetite ASUS EdgeUp vodič.