AOC proširio svoju poslovnu liniju monitora

Beograd, 28. maj 2019. – Specijalista za monitore AOC najavljuje novi dodatak svom sveobuhvatnom B2B portfoliju. Pored širokog ranga visoko kvalitetnih monitora posebno dizajniranih za sve izazove modernog radnog mesta, AOC predstavlja i praktične VESA nosače i držače monitora. Uz ove nove dodatke, AOC sada nudi kompletnu ponudu inovativnih rešenja za svakodnevna poslovna okruženja kako bi stvorili produktivna, uredna i ergonomski sigurna radna mesta prema najvišim tehničkim standardima.

AOC

Smart posao uz smart monitore

AOC nudi široki raspon monitora posebno dizajniranih za profesionalne korisnike u podjednako malim, srednjim ili velikim preduzećima kao i za javni sektor. U skladu s važnim propisima poput EPEAT Gold/Silver, TCO, Energy Star i GS, AOC monitori su energetski efikasni i ekološki prihvatljivi.

AOC

Monitori AOC poslovne linije dostupni su u različitim veličinama, od 21.5 inča do 27 inča i time pružaju korisnicima idealna rešenja za radne stanice svih veličina. Uz to, monitori imaju ugrađene Flicke-Free i Low Blue Light tehnologiju kojom filtriraju potencijalno štetne talase plave svetlosti i pomažu povećanju sigurnosti i smanjuju zamora očiju.

AOC

Pametna rešenja za optimalna radna mesta

AOC ne staje samo na monitorima. Kako bi podržao preduzeća u kreiranju produktivnih i urednih radnih mesta, AOC je nedavno svom portfoliju poslovnih monitora dodao VESA nosače i držače monitora.

S novim VESA nosačima, korisnici mogu montirati mini PC i slične tanke klijente dirktno na monitor i time smanjiti smetnje na stolu i neuredne kablove. Nosači su dostupni za monitore AOC-ove profesionalne P1 i 90 serije kao i za starije serije 70 i 60.

Za korisnike koji traže maksimalnu fleksibilnosti i ergonomska radna mesta, AOC je razvio jednostrane ili dvojne držače monitora. Oba tipa omogućuju tačno podešavanje položaja monitora i dolaze s odvojivim poklopcima u koje se mogu skloniti kablovi.

Jedan stoni držač monitora, AS110 podržava monitore veličine do 27 inča. Koristeći tri odvojena spoja, ovaj uređaj je izuzetno fleksibilan. Visina monitora može se podesiti do 320 mm kako bi korisnici mogli koristiti monitor i dok stoje. Držač podržava široku mogućnost naginjanja (-45/+60 stepeni), zakretanja od -90 do 90 stepni i okretanje za punih 360 stepni, omogućujući tako postavljanje monitora u portretni, pejzažni ili bilo koji položaj između.

Dvostruki držač AD110 s druge strane idealno je rešenje za postavku više monitora i dizajniran je da nosi dva monitora veličine od 12 do 27 inča težine 2 do 9 kg. AD110 može se podesiti po visini do 230 mm i razvući napred ili unazad od 100 do 520 mm. Ovaj držač takođe ima široki raspon naginjanja od – 65 do 90 stepni, naginjanje do 180 stepena i okretanje za 360 stepni.

Ovi fleksibilni držači monitora mogu poslužiti u raznim slučajevima, npr. urednicima časopisa ili novina kada žele zakrenuti svoj monitor u portretni položaj kako bi videli kako će izgledati njihov tekst u print verziji.

Za povećanu ergonomiju i bolje držanje, ovi držači monitora zahvaljujući ugrađenim gasnim oprugama se bez napora mogu namestiti u bilo koji zamisliv položaj tako da se monitor uvek može podići do nivoa očiju. U zajedničkom radnom okruženju svaki korisnik može jednostavno prilagoditi dubinu, visinu ili nagib monitora individualnim željama. Takođe, korisnici mogu okretati monitor tako da susedni kolega može videti i sadržaj monitora.

Optimalno opremljeni za moderna radna mesta

AOC-ov sveobuhvatni profesionalni portfolio ne nudi samo optimalne monitore za sve potrebe, nego i celovita rešenja koja zajedno rade na izgradnji najboljih i najefikasnijih radnih prostora u bilo kom okruženju.