AOC najavljuje novu elegantnu V2 seriju monitora

Beograd, 3. jul 2018. - Specijalista za monitore AOC najavljuje najnoviju seriju monitora V2 predvođenu s tri nova modela u veličinama od 21.5, 23.8 i 27 inča. Ovi elegantni i ultra tanki monitori opremljeni su tankim IPS panelima u Full HD (1920 x 1080 piksela) rezoluciji i nude široke uglove gledanja od 178 stepeni i bogate boje s velikim spektrom boja od 72 posto NTSC-a. Nov i inovativan dizajn „skriva” okvir monitora iza ekrana za još čistiji i besprekoran izgled.

AOC

Ovaj gladak izgled upotpunjen je tankim profilom debljine samo 7.7 mm kod 21.5 ičnog i 23.6 inčnog modela i 7.9 mm kod 27 inčnog modela kao i jednostavnim crnim kućištem bez ikakvih nabora ili ispupčenja. Jednako elegantno i čvrsto metalno postolje drži monitor u optimalnoj poziciji i nudi mogućnost naginjanja do 20 stepeni i sadrži priključak za struju, slušalice i video signal. Novi modeli V2 serije opremljeni su brzim vremenom odziva od 5 ms, brzinom osvežavanja od 75 Hz-a i AMD FreeSync podrškom.

AOC

Nova V2 serija predstavlja inovativan pristup kompanije AOC u dizajnu monitora u kombinaciji s odličnim vizualima. Nova serija debituje sa tri nova modela u tri različite veličine – 21.5 inčni 22V2Q, 23.8 inčni 24V2Q i 27 inčni 27V2Q. Sva tri modela opremljena su ultra tankim IPS panelom koji pruža odličan ugao gledanja od 178 stepeni kao i veliku tačnost boja, dok osvetljenje od 250 cd/m 2 osigurava dobru vidljivost u svetlim ili sunčanim prostorijama. Inovativan dizajn V2 serije pruža kompaktan i elegnatan izgled monitora, pružajući utisak kao da slika lebdi u vazduhu bez širokih ivica okvira ili debljeg zadnjeg dijela monitora. Tanak profil V2 serije debljine je jednog prosečnog pametnog telefona – 7.7 mm kod 21 inčnog i 23.8 inčnog modela, te 7.9 mm kod 27 inčnog modela.

AOC

Nova V2 serija osim prefinjenog izgleda može se pohvaliti i odličnim tehničkim karakteristikama poput stope osvežavanja od 75 Hz, AMD FreeSync podrške i vremena odziva od 5 ms koje zajedno omogućuju glatko iskustvo igranja bez zastajkivanja ili kidanja slike. Novi monitori imaju digitalne ulaze koji uključuju HDMI i DisplayPort koji omogućuju povezivanje monitora sa različitim izvorima kao što su gejming konzole, set-top kutije itd. Tu je i audio izlaz koji omogućuje povezivanje slušalica ili eksternih zvučnika.

AOC

Upravo zbog kombinacije elegantnog izgleda, živopisnih boja i odličnih karakteristika za gejming nova V2 serija idealna je za studente, kućne korisnike i ležernu zabavu. Zahvaljujući svom privlačnom izgledu, V2 serija idealna je i za postavljanje na javnim prostorima gde je spoljni izgled monitora najvažniji. Crna, visoko sjajna tekstura okvira, šuplji metalni nosač te četverougaono postolje koje sadrži OSD tipke, doprinose vrhunskom osećaju novih monitora.

AOC

V2 serija dolazi s inovativnim AOC tehnologijama poput Flicker-Free tehnologije koja reguliše osvetljenje ekrana i smanjuje neprijatno titranje slike, LowBlue Mode koji smanjuje štetnu kratkotalasnu plavu svetlost. Inovacije se nastavljaju i s „Clear Vision“ tehnologijom koja povećava jasnoću, oštrinu i živopisnost SD (Standard Definiton) sadržaja. Za još veću produktivnost, V2 serija podržava jednostavno postavljanje više monitora jednog uz drugi uz AOC Screen + software opciju. Monitori V2 serije održivi su i ekološki prihvatljivi zahvaljujući EPA 7.0 propisima.

AOC

21.5 inčni 22V2Q, 23.8 inčni 24V2Q i 27 inčni 27V2Q modeli dolaze i s DisplayPort i HDMI kablovima i imaju tri godine garancije, a biće dostupni od jula ove godine po preporučenim maloprodajnim cenama od:

AOC 22V2Q – 16.419,00 din. (bez PDV-a)

AOC 24V2Q – 17.599,00 din. (bez PDV-a)

AOC 27V2Q – 24.689,00 din. (bez PDV-a)