Animacije, muzika i igrica unutar obične tastature

Izzy ft. Angry Birds ugledala je svetlo dana i na tržištu aplikacija u Srbiji. Prva je to tastatura sa razvijenim tzv. “gesture recognition” - prepoznavanjem poteza prsta na tastaturi. Time se jednostavno i brzo iscrtavaju emoji i simboli bez izlaska iz glavne tastature u onu sa simbolima, a potezi su osmišljeni da budu intuitivni i laki za pamćenje.

Uz uobičajene funkcije tastature, ova pruža potpuno novi doživljaj zvukovima i animacijama. Tako se tema iz filma Angry Birds može zasvirati prelaskom prsta preko tastature, a iscrtavanjem određenih poteza za 10 najčešćih emojija, aktiviraju se animacije Angry Birds likova. Unutar tastature je i svojevrsna igrica - čestim korišćenjem poteza osvajaju se nove atraktivne animacije.

IZZY

Fanovi igrice Angry Birds s više od 160,000 aktivnih igrača, i gotovo 4 miliona skidanja samo u Srbiji, ali i oni koji na najkorišćenijoj alatki danas - tastaturi - žele i malo akcije, zabave i dizajna, od danas mogu imati vlastitu brendiranu i interaktivnu tastaturu sa hrvatske start up scene za sve IOS i Android uređaje i besplatno se može skinuti na getizzy.com/angry_birds.

Izzy je posljednjih godinu dana već ostvario uspešnu suradnju s brojnim regionalnim sportskim klubovima i muzičkim izvođačima, a s ovom tastaturom otišli su i korak dalje u inovacijama koje omogućuju interaktivnost tastature.