AMD-ov zlatni jubilej

Započinjući obeležavanje pedesetogodišnjice od osnivanja kompanije, AMD je danas pustio u prodaju specijalnu, ograničenu „zlatnu ediciju“ AMD Ryzen 7 2700X procesora i AMD Radeon VII grafičkih kartica. Proslavljajući bogatu istoriju kompanije u inovacijama, AMD omogućava svojim vernim kupcima jedinstvenu mogućnost kupovine komemorativnih verzija svojih vrhunskih proizvoda, uz besplatne igre i ostale unikatne poklone.

AMD

„AMD već pola veka pomera granice mogućeg u računarstvu visokih performansi, kreirajući mogućnosti za nova iskustva milionima korisnika“, istakao je Džon Tejlor, AMD-ov šef marketinga, dodajući: „Slavimo ovaj momenat u našoj istoriji sa našim fanovima širom sveta, koji nas inspirišu da nastavimo u istom pravcu i u narednih pedeset godina, do 2069. pa još dalje“.

AMD

Sa „zlatnim edicijama“ AMD Ryzen procesora i Radeon grafičke kartice, AMD poziva fanove da skupa proslave pedesetogodišnje putovanje kroz svet visokih tehnologija. Optimizovan za igrače, kreatore digitalnog sadržaja i hardverske entuzijaste, AMD Ryzen 7 2700X je zahvaljujući fanovima širom planete jedan od AMD-ovih najprodavanijih procesora. „Zlatna edicija“ na sebi ima laserski ugraviran potpis AMD-ove CEO, dr. Lise Su i stiže u posebnom zlatnom pakovanju.

Zlatna edicija AMD Radeon VII grafičke kartice ima poseban, jarko crveni, hladnjak i stiže u specijalnom zlatnom „AMD50“ pakovanju. AMD Radeon VII je prvi GPU na svetu koji je proizveden u 7nm tehnologiji. Opremljen sa čak 16GB brze HBM2 memorije, donosi izvanredne performanse, kako za igrače, tako i za prosumere. Kupci, koji zaključno sa promotivnim periodom do 8. juna kupe specijalne edicije AMD Ryzen 7 2700X procesora i Radeon VII grafičke karte dobijaju sledeće poklone::

  • AMD50 Igre na poklon: Kupon, digitalni kod, za hit igre World War Z i The Division 2 Golden Edition, koja obuhvata i sezonsku DLC propusnicu za prvu godinu, osam specijalnih zadataka i nagrada, automatsko otključavanje tri specijalizacije, posebno odelo za agenta i dodatne projekte i nagrade, kao i ekskluzivni „AMD50“ štitnik za ruke. Za više informacija posetite zvaničnu AMD50 webstranicu

  • Specijalnu „AMD50“ majicu, samolepljivu nalepnicu sa autogramom CEO dr. Lise Su – kako bi prigodno obeležili ovaj momenat u kompanijskoj istoriji, „Zlatne edicije“ AMD-ovog procesora i grafičke kartice će dolaziti sa samolepljivom nalepnicom sa autogramom dr. Lise Su i kupon za dobijanje besplatne „AMD50“ majice2.

Odabrani, partneri, maloprodavci i etaileri, širom sveta će tokom promotivnog „AMD50“ perioda, zaključno sa 8. junom, nuditi posebne promotivne akcije i rasprodaje različitih modela AMD-ovih proizvoda.

AMD Ryzen 7 2700X „Zlatna Edicija“ će biti dostupan u limitiranoj seriji po preporučenoj ceni od $329 (bez uračunatih taksi i poreza). AMD Radeon VII „Zlatna Edicija“ će biti dostupna u limitiranoj seriji po ceni od $699, direktno sa AMD.com. Za više informacija posetite AMD50 webportal.