Aleksandar Saša Đorđević, ambasador brenda Tesla

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da je legenda srpske košarke i aktuelni selektor košarkaške reprezentacije Srbije, Saša Đorđević, postao zvanični ambasador brenda Tesla. Ovo partnerstvo simbolizuje opredeljenje kompanije Comtrade i brenda Tesla da zastupaju neprolazne sportske i životne vrednosti kao što su posvećenost ostvarenju ciljeva, odlučnost u prevazilaženju prepreka, snažna vera u uspeh, pažljivo negovanje timskog duha i neprestano usavršavanje.

Tesla

U svojoj bogatoj sportskoj karijeri, Saša Ðorđević je postizao podvige koji su često prevazilazili očekivanja javnosti i doneli mu zasluženi epitet vođe. Ostao je upamćen kao jedan od najboljih evropskih plejmejkera, a pobednički duh ga nije napustio ni po završetku karijere i zbog toga danas važi za vrhunskog selektora i jednog od najistaknutijih motivatora u evropskoj košarci. Uz Ðorđevića, Srbija je postala jedina evropska reprezentacija koja je na Svetskom prvenstvu, Olimpijadi i šampionatu Evrope osvojila tri srebrne medalje.

“Saša Đorđević je veliki šampion i jedan od retkih košarkaša koji su uspeli da ostvare dve uspešne karijere, kao igrač i kao trener. Njegova posvećenost radu, razumevanje potreba tima, upornost u ostvarivanju svojih zamisli, hrabrost da prihvati odgovornost i, iznad svega, pobednički mentalitet, vrednosti su na kojima počiva i brend Tesla, a koje želimo i dalje da razvijamo i promovišemo kroz strateška parterstva. Zahvaljujući igračima kao što je Saša Đorđević, nastala je izreka da se fudbal igra nogom, a košarka glavom. Saša je, naravno, uvek igrao i srcem, i to ga je vodilo pravim izborima i preuzimanju odgovornost onda kada je najpotrebnije. Neprestana izgradnja liderskih sposobnosti, posvećenost jačanju timskog duha, kao i snažna vera u uspeh, danas ga čine jednim od najsnažnijih pokretača i lidera u evropskoj košarci, a nama, kao ljubiteljima sporta, predstavljaju veliku inspiraciju u radu.” izjavio je Nebojša Uskoković, generalni manager kompanije Comtrade Distribution.

Đorđevićeva jasno definisana filozofija uspeha i mentorski pristup čine ga idealnim partnerom brenda Tesla. Kao domaća kompanija koja neguje sopstveni brend, nastojimo da razvijamo svoje proizvode u skladu sa aktuelnim svetskim standardima i trendovima. Za nas, kvalitet je jedino što se računa, uz konstantno unapređivanje, vrhunski profesionalizam i posvećenost viziji da svaki dom može da ima uređaje koji su pristupačni, a dostojni svog imena. Zbog toga su uređaji Tesla proizvod timskog rada iza kojeg stoji želja da potrošačima uvek pružimo više i da kroz stalni razvoj prevaziđemo njihova očekivanja.

“Izuzetno mi je drago što započinjem saradnju sa brendom Tesla. Čovek po kome ovaj brend nosi ime jedan je od najvećih svetskih naučnika i pionir inovacija. Pokretački duh i težnja ka većim i boljim dostignućima obeležili su moju karijeru. U tom smislu sam pronašao zajednički jezik sa Tesla timom, budući da se radi o brendu domaće kompanije. Tesla je brend koji prati trendove, a istovremeno neguje indivudualnost. Što je najvažnije, u pitanju je brend koji ima jasnu misiju: da svetske standarde učini dostupnim svima.“ poručio je Đorđević.

Saša Đorđević je zahvaljujući liderskom duhu i pobedničkom mentalitetu stekao nadimak kojim se malo ko sa ovih prostora može podičiti – Sale nacionale. Zbog toga smo, kao brend domaće kompanije, ponosni što je Selektor izabrao Tesla tim, ekipu koja pobeđuje na terenima van naše zemlje.

Partnerstvo sa Sašom Ðorđevićem je novo, važno poglavlje u istoriji brenda Tesla. Unapred se radujemo daljem razvoju saradnje i ujedno najavljujemo realizaciju brojnih aktivnosti koje će ga dodatno učvrstiti.