Alcatel 3C: Veliki ekran, lagan uređaj

Alcatel sa zadovoljstvom predstavlja Alcatel 3C kao deo svog novog proizvodnog portfolija za 2018. Proizvodi koji će biti predstavljeni tokom ove godine biće podeljeni u tri serije: Alcatel 5 serija, Alcatel 3 serija i Alcatel 1 serija. Ovo su prve serije pametnih telefona koje donose imerzivni 18:9 ekran.

Alcatel 3C

Alcatel 3C donosi neponovljivo multimedijalno iskustvo za one koji žele da gledaju omiljene filmove, informativne programe ili TV emisije na telefonu čija baterija traje dugo. Njegov kompaktni 6-inčni ekran obezbeđuje verodostojno gledanje video materijala i surfovanje društvenim mrežama. Pored toga, Alcatel Full View 18:9 ekran donosi dijagonalu od 6 inča na telefonu od 5.5 inča. Tu je takođe i senzor otiska prsta za brzo otključavanje i bezbedan pristup, smešten u telefon modernog dizajna. Ovaj telefon dostupan je u tri boje: metalik crna, metalik plava i metalik zlatna.

Vidite više

Alcatel 3C predstavlja impressive 6” HD+ ekran potpuno novim Alcatel Full View 18:9 odnosom koji podiže multimedijalno iskustvo na potpuno novi nivo. Savršeni uređaj za gledanje TV emisija i filmova ili gejming, Alcatel 3C je pravi izbor. Fantastični novi 18:9 ekran omogućava korisnicima da vide celu sliku bez skrolovanja. Surfujte više i skrolujte manje jer novi ekran prikazuje više sadržaja istovremeno.

Potpuno nova karakteristika Alcatel 3C telefona je opcija “Social Mode” u podešavanjima kamere koja donosi instant peview prikaz, brzo deljenje i mnogo novih i zabavnih karakteristika koje čine Alcatel 3C pametnim izborom za pametnog kupca.

Super kompaktan

Novi 6-inčni 18:9 HD+ ekran dolazi u dimenzijama 5.5-inčnog telefona, jer odnos ekrana prema veličini telefona iznosi 76%. Prijatan za korišćenje u jednoj ruci, a veličina uređaja je slična prosečnom 5.5-inčnom telefonu.

Sa internom memorijom od 16GB ROM + 1GB RAM, Alcatel 3C podržava microSD karticu, a istovremeno nudi bateriju koja obezbeđuje 15 sati priče, što će vas osloboditi svakodnevnog punjenja telefona.

Siguran i udoban

Alcatel 3C dolazi sa skenom otiska prsta, koji omogućuje otključavanje telefona na jednostavan i siguran način. Povrh toga, različiti otisci prstiju pokreću različite aplikacije direktno sa zaključanog početnog ekrana. Takođe, za pravljenje selfija dovoljan je jedan klik preko skenera otiska prsta.

Dostupnost

Alcatel 3C dostupan je po ceni od 129.99 evra (PMC) u tri moderne boje: metalik crna, metalik plava i metalik zlatna.

Tri asesoara su na raspolaganju za Alcatel 3C: providni okvir, meka maska i zaštita ekrana (ekran od kaljenog stakla i standardni zaštitni film).