ADATA XPG predstavlja komplet INFAREX miša i podloge za miša

RGB M10 miš i R10 podloga za miša kombinuju stil i performanse za sve ljubitelje igara

Beograd, 10. januar 2018 – ADATA® Technology Co. Ltd, vodeći svetski brend memorija, sa ponosom predstavlja komplet koji se sastoji od INFAREX M10 gejmerskog miša i INFAREX R10 podloge za miša. Oba proizvoda poseduju RGB svetlosne efekte, pa korisnici mogu kreirati optimalnu i uzbudljivu atmosferu za svoje igračko iskustvo. Pored toga, M10 i R10 su dizajnirani tako da na prvom mestu bude udobnost korisnika, kako bi se osiguralo da igranje ostane prijatno iskustvo, čak i tokom dugih sesija.

ADATA

INFAREX M10 ima optičku osetljivost od čak 3200 DPI, kao i ugrađeni DPI prekidač, što igračima pruža maksimalnu tačnost, preciznost i fleksibilnost prilikom nišanjenja. Ergonomska zakrivljenost miša je napravljena po uzoru na to kako igrači drže miša i pomaže u eliminisanju bolova u zglobovima koji nastaju od učestalog kliktanja. INFAREX R10 podloga za miša će imati ključnu ulogu u stvaranju raspoloženja za maksimalno uživljavanje u bilo koje gejmersko iskustvo, zahvaljujući tome što ima tri moda osvetljenja – jednobojno, ciklično i pulsirajuće svetlo.

ADATA

INFAREX R10 podloga za miša: Snažna osnova za uživanje u igranju

Zahvaljujući tome što ima ugrađeno RGB svetlo sa tri moda osvetljenja, INFAREX R10 podloga za miša povećava nivo uzbuđenja i doprinosi raznolikosti svakog gejmerskog računara, istovremeno pružajući optimalne uslove za tačnost i preciznost miša. Korisnici mogu menjati modove osvetljenja jednostavnim dodirom površine podloge za miša, koja je napravljena od PVC materijala otpornih na grebanje. Ova kombinacija stila i kvaliteta znači da je R10 podloga za miša odličan izbor za igrače koji traže atraktivne performanse, kako u igri, tako i van nje.

ADATA

INFAREX M10 gejmerski miš: Pomoći će vam da svaki hitac pogodi

INFAREX M10 gejmerski miš takođe ima RGB svetlosne efekte, koji doprinose povećanju uzbuđenja u igri. Optički senzor miša nudi visoku osetljivost od 3200 DPI, koja se može promeniti u trenu, pomoću ugrađenog DPI prekidača. To znači da podešavanja miša mogu biti brzo i jednostavno prilagođena različitim igrama, pa čak i različitim scenarijima unutar jedne igre. Te karakteristike, kao i performanse praćenja od 145 IPS, znače da igrači neće više morati da koriste miševe koji ne zadovoljavaju visoke standarde.

ADATA

Dizajn miša je prilagođen povećanju udobnosti u radu, kako bi se osiguralo da korisnik može koristiti najudobniji hvat i pozicioniranje tokom dugih igračkih sesija. Zahvaljujući kombinaciji gumiranog materijala i urezanih linija na boku miša, igrači će moći da zadrže svoj hvat miša, bez obzira na to koliko dugo igraju, što osigurava prijatno igračko iskustvo od početka do kraja.