ADATA slavi 15 godina postojanja sa Global Community kampanjom

ADATA® Technology, vodeći proizvođač visokoperformansnih DRAM modula i NAND fleš proizvoda, se priprema da proslavi 15 godina postojanja, pošto je osnovan u maju 2001.

Zvanično press saopštenje

Da bi obeležili ovaj događaj, ADATA pokreće globalnu kampanju pod nazivom “Show your ADATA love and win!” (Pokažu svoju ADATA ljubav i osvoji). Promocija počinje danas i traje do 15. jula 2016. ADATA će održati mesečna izvlačenja gde će učesnici moći da osvoje nagrade kao što su Apple iPad Air 2, ADATA eksterni hard diskovi, Polaroid Cube kamere, ADATA micro SD kartice i razni ADATA asesoari za mobilne uređaje. ADATA se svojim korisnicima zahvaljuje za 15 godina podrške

Kompanija ADATA je postigla puno uspeha od 2001. godine i postala vodeći svetski brend sa odličnom prodajom i rastućom tehnološkom ekspertizom. ADATA inovacije se protežu na gejming, LED osvetljenje i mobilne asesoare fokusirane na Apple uređaje. Ova kompanija je redovno prepoznata na najprestižnijim svetskim dodelama nagrada za dizajn, gde je prikupila mnoga priznanja. ADATA svoje korisnike vidi kao prijatelje i želi da ih nagradi jer su omogućili taj uspeh. Kampanja povodom petnaestogodišnjice ima svrhu da se zahvali fanovima za podršku i da podeli optimizam i uzbuđenje koje ADATA ima za budućnost.

Pokazatelj velikog uvažavanja

Kako bi promovisali izgradnju globalne zajednice, u kompaniji ADATA su organizovali posebnu kampanju povodom 15 godina postojanja, pozivajući sve fanove da pokažu svoju “ADATA ljubav”. Od danas, pa do 15. jula, ljudi širom sveta će moći da učestvuju u kampanji kupovinom nekog ADATA proizvoda, kao i u slučaju da već poseduju neki od ADATA proizvoda. Kako bi ostvarili pravo na učešće, fanovi mogu postovati svoju kratku recenziju na sajtovima online prodavnica, kao što su Amazon, Ebay ili Newegg. Umesto toga, mogu i da podele neki unboxing ili test članak na blogu, forumu ili nekoj društvenoj mreži. Linkovi do pregleda i članaka moraju biti podeljeni sa kompanijom ADATA, i učesnici bi trebali da obezbede kontakt informacije kako bi se kvalifikovali. ADATA će održati mesečna izvlačenja nagrada i to za ukupno 80 nagrada. Dobitnici će biti odabrani nasumično i objavljeni 20. maja, 17. juna i 15. jula.