ADATA predstavlja XPG GAMMIX S11 PCIe Gen3x4 NVMe 1.3 SSD

Beograd, 03. april 2018 – ADATA Technology, vodeći proizvođač DRAM modula visokih performansi i NAND fleš proizvoda, predstavio je danas XPG GAMMIX S11 (S11), svoj najbrži do sada SSD za igrače. Odlikuje se kompaktnim M.2 2280 dimenzijama i opremljen je jedinstvenim hladnjakom, kako bi održao optimalnu temperaturu. Poseduje i ultra brzi PCIe3x4 interfejs koji postiže do 3200 MB/s pri čitanju i do 1700 MB/s pri upisivanju podataka – što ga čini idealnim za sve one koji su u stalnoj potrazi za boljim performansama, kao što su igrači, entuzijasti koji sami sklapaju svoj PC i grafički profesionalci. S11 koristi najnoviju, drugu generaciju 64-slojnog 3D NAND fleša za veću pouzdanost, a dostupan je u kapacitetima od 240 GB, 480 GB i 960 GB.

ADATA

Brži nego ikad – stvoren za profesionalce

Koristeći ultra brzi PCIe Gen3x4 interfejs i NVMe 1.3 protokol, S11 nudi neverovatno poboljšanje u brzinama čitanja i pisanja. Odlikuje se 32-bitnom DRAM magistralom, inteligentnim SLC keširanjem i DRAM keš baferom, što rezultuje ubrzanim sekvencijalnim i 4K nasumičnim čitanjem i pisanjem. Može da dostigne brzine do 3200 MB/s pri čitanju i do 1700 MB/s pri upisivanju podataka, kao i 310 K / 280 K IOPS pri nasumičnom 4 K čitanju i pisanju, za brže podizanje operativnog sistema, kraće vreme učitavanja igara i brži odziv sistema. Pored toga, posebno dizajnirani XPG hladnjak obezbeđuje da temperature budu bar 10 stepeni*(1) Celzijusa niže nego kod M.2 SSD-ova koji nemaju hladnjak, čime se povećavaju stabilnost i trajnost.

ADATA

Robusna izdržljivost koja pruža sigurnost

Zahvaljujući korišćenju druge generacije 64-slojnog 3D NAND fleša, S11 je pouzdaniji, brži i dugotrajniji nego ikada ranije. Podržava RAID Engine i Data Shaping, za povećanu pouzdanost i stabilnost. Kako bi se osigurali integritet podataka i preciznost, S11 poseduje naprednu LDPC korekciju grešaka, koja pomaže da se otkloni više grešaka tokom prenosa podataka, nego BCH ECC. Sa svim ovim tehnologijama, S11 pruža nenadmašnu izdržljivost i ima deklarisano prosečno vreme između kvarova (MTBF - mean time between failures) od 2 miliona časova. Kao i svi drugi XPG SSD-ovi, S11 ima produženu, petogodišnju garanciju.