ADATA predstavlja XPG Dazzle LED DDR4 memorijski modul

ADATA® Technology, vodeći proizvođač visokoperformansnih DRAM modula i NAND fleš proizvoda, zvanično je predstavio XPG Dazzle, svoju prvu liniju LED DDR4 memorijskih modula.

Zvanično press saopštenje

Moduli integrišu svetleće LED detalje i napredne DDR4 specifikacije zarad atraktivnog izgleda i visokih performansi. Koriste patentiranu AVEXIR LED tehnologiju i time XPG Dazzle zadovoljava rastuću potražnju entuzijasta, modera i gamera koji žele jedinstvene i upečatljive računare.

XPG Dazzle LED DDR4 memorijski moduli prate agresivan, ali u isto vreme i elegantan izgled, koji karakteriše i ostale ADATA XPG proizvode. Sa svojim posebnim LED osvetljenjem, XPG Dazzle će se istaći u Vašem računaru, bio Vaš sistem baziran na performansama, ovekrloku, gamingu ili čistom estetskom prikazu. XPG Dazzle DDR4 memorijski moduli su dostupni u pakovanjima od 2x 8GB, 4x 8GB, 2x 16GB i 4x 16GB.

Popularani DDR3 je prevaziđen od strane DDR4, sa naprednim performansama i manjom potrošnjom. Radni napon je smanjen sa 1.5V na 1.2V, što je redukcija od 20% koja će pomoći da sistem bude hladniji, a usput i stabilniji za vreme teških opterećenja kao što su gaming i overklokovanje. Pored toga, Intelova XMP 2.0 tehnologija dozvoljava overklokovanje i fino podešavanje direktno iz operativnog sistema, bez potrebe da u više navrata ulazite u BIOS. Efikasno hlađenje je obavezna stavka, te XPG Dazzle koristi jedinstvenu Thermal Conductive tehnologiju zarad bolje disipacije toplote, a moduli su zasnovani na štapanoj ploči od 10 slojeva.

XPG Dazzle LED DDR4 memorijski moduli se sklapaju od posebno izabranih čipova, visokog kvaliteta, i prolaze striktna procesuiranja. Štampane ploče prolaze mnogo opširnije testove kvaliteta i kompatibilnosti od redovnih “mejnstrim” memorijskih modula, kako bi bili izdržljiviji. Kao i drugi ADATA memorijski moduli, tako i XPG Dazzle korisnicima nude doživotnu garanciju u pratnji odlične korisničke podrške.

O XPG liniji proizvoda

Xtreme Performance Gear (XPG) je pod-brend ADATA Tehnlogy kompanije, koji nudi računarske komponente visokih performansi. XPG proizvodi se izdvajaju po tome što prevazilaze već striktne ADATA A+ metodologije testiranja, te osiguravaju performanse po najvišim standardima, kao i superiornu stabilnost pri radu. XPG proizvodi će u potpunosti zadovoljiti potrebe gamera, entuzijasta i overklokera! XPG linija će se uvek izdvajati sa svojim upečatljivim i elegantnim dizajnom, kao i sa vrhunskim tehničkim osobinama. XPG proizvodi su internacionalno prepoznati od strane svetskih organizacija kao što su Good Design Awards iz Japana i Taiwan Excellence Gold Awards. Za više informacija o XPG liniji proizvoda posetite www.adata.com/en/xpg/.