A4 Tech Bloody B418 igračka tastatura sa vremenom odziva 0.2ms

Još jedna odlična igračka tastatura kompanije A4 Tech odnosno njenog Bloody odeljenja. U pitanju je model koji nudi najbrži na svetu odziv od samo 0.2 ms zahvaljujući primeni tehnologije infracrvenih prekidača.

A4 Tech Bloody B418

Infrared prekidači zahtevaju samo 1.5mm da ostvare kontakt čime se ostvaruje 30 odsto povećanje brzine u odnosu na tradicionalne prekidače kojima je potrebno 2.2mm. Sa druge strane, usled napredne tehnologije tastatura je otporna na delovanje prašine što je još jedan problem manje sa kojim se vlasnici ovog modela suočavaju.

A4 Tech Bloody B418

Isto tako, elektronska zaptivenost prekidača omogućava zaštitu od prodiranja tečnosti čime tastatura postaje dugovečnija i izdržljivija. Sa druge strane, proizvođač je radio i na tome da obezbedi trajne natpise na tasterima koji se nikada neće obrisati.

A4 Tech Bloody B418

Specifikacija:

  • Proizvođač: A4 tech
  • Model: Bloody Gaming a4-B328
  • Tip: Gejmerska
  • Priključak: Usb
  • Prenos: žični

Zaključak

Napredna igračka tastatura kompanije A4 Tech koja omogućava da uživate u prednostima infrared prekidača kao i činjenici da su prekidači potpuno zaptiveni pa nema bojazni od prodiranja vode ili prašine u tastaturu. Vreme odziva od 0.2ms je drastično kraće nego što je to slučaj kod klasičnih tastatura.

Conclusion

Advanced A4 Tech Gaming Keyboard allows you to enjoy the benefits of infrared switches and the fact that the switches are completely sealed so there is no risk of water or dust penetration into the keyboard. 0.2ms response time is impressively shorter in relation to conventional keyboards.

Zahvaljujemo se:

Gembird d.o.o, Partizanski Blok I 5G, 011/4140 284

Preporučena maloprodajna cena (maj 2016): oko 50€

gembird.rs